icon

Trojmesačné dieťa má menej pocikaných plienok

27. apr 2021

Ahojte prosim vas mala ma meneej pocikanych plienok co to prosim znamena ?mame 3mes.sme na um..nemam pocit aby menej pila ...pije stale rovnako

lucijalucy
27. apr 2021

A vy cikáte každý deň rovnako? 🙂 Ak sa vám niečo nezdá a je to dlhodobé, treba volať pediatrovi.

veronka2001
27. apr 2021

Možno nie správne prisata a tým si nedokáže vytiahnuť dosť mlieka. A možno vám klesla tvorba mlieka, napr používanim cumlíka alebo tým nesprávnym prisatim. Aj toto môže byť dôvod. Za skontrolovanie dojčenia laktačnou poradkyňou nič nedáte.

brezza
27. apr 2021

@veronka2001 pise, ze dava umele mlieko

martina1201
27. apr 2021

Ahoj, nepýta viac piť než koľko dáš? Nechava mlieko, či vypije všetko?

autor
27. apr 2021

Praveze pije stale rovnako ona pije dost (150ml)..nejak extra to nesledujem lebo stale ma mokru plienocku nuz dnes sa mi to od rana zda velmi malo takmer suchucke ked ju prebalujem ..dr som volala ale robi len do 13:00 tak nedvihala..nuz odsledujem do zajtra snad to bude ok urcite zajdem s tym len ze co to moze znamenat

autor
27. apr 2021

Vypije vsetko iba sem tam necha 10-20ml..

brezza
27. apr 2021

Tak urcite nema malo mlieka. Nestresuj sa. Ved pije krasne.

jana_eyre_2
27. apr 2021

A koľko tých plienok má ocikanych? Taká "norma" je že aspoň 6plienok mokrych za 24h ak si správne pamätám.. Je nokojnejsie, spave? Ak je normálne a len trocha menej cika, to sa občas stáva, nie každý deň je rovnaký..

andreatytler
28. apr 2021

Skus ponuknut viac mlieka.. mozno ze niekedy by vypila aj viac. Uz sa presne nepamatam kolko pil na syn v 3 mesiacoch ale viem ze objem siel hore ako rastol.