Tumor na krku 8 mesačného dieťatka
Ahojte moj 8 mesacny syn ma na krku hrcku doktormi nazvany tumor nemate niekto skusenosty z niecim takym.Mam velky strach vobec neviem co ocakavat.
@mata1782- doktori nazývajú slovom ´tumor´ akúkolvek hrčku-ešte aj pred biopsiou keď vlastne ešte nevedia o čo presne sa jedná- viem to lebo aj mne to tak do papierov písali.
S týmto ti ale nepomožeme, to ti musí synov lekár vysvetliť že čo je vo veci, načo je podozrenie, aký je ďalší postup.... držím palce.
Tumor je nezhoubny nador, muze byt jakehokoli puvodu, nektere se dokonce vstrebaji samy.
@ ja som bola s deckami na Kramároch už teda viac krát na viacerých oddeleniach a mám iba dobré skúsenosti, tam sú fakt odborníci.. držte sa, verím,že to nič nebude🙂
no keby to tak bolo naozaj tak by som sa potesila uz mu to vybraly a cakame na vysledky oni sami nevedely co to je robili aj ceteckn a brali mu aj vzorku z kostnej drene tak ze uz len cakame na vysledok z biopsie

@mata1782 ja som mala na nohe taku malu hrcku....nebolo to nic vazne, len mi ju chirurgicky odstranili a pre istotu poslali na rozbory....tiez mi to v lekarskej sprave nazvali ako tumor...verim,ze tvoj maly bude v poriadku