icon

Účinné gély a krémy na popáleniny

nevenka
22. apr 2025

Ahojte, syna pred sviatkami popalila rastlina, netusim, aka (behaju s chalanmi sami uz po vonku), ale vyzera to ako od bolsevnika. Mal pluzgiere a tie mu popraskali. Natierala som mu to Locoidom, lebo to zacal mat velmi cervene, zapalene a slo to akoby do hlbky. Uz mu zaschli, spravili sa chrasty a on ai to zlupol a vyzera, ze sa mu robia tam jazvy, prosim, nema niekto skusenost, aku mast, gel na hojenie jazviciek po popaleninach je dobry, naozaj ucinny? Nech to stoji cokolvek. Ma to na tvari 😔. Volala som nasej koznej, nedviha, skusim este volat, mozno aj pediatricke, tiez by mohla vediet. Ale takto sa chcem tiez poradit, ak mal niekto s niecim naozaj osobnu skusenost. Dakujem krasne.

simsalabim
22. apr 2025

Ialungen je super na popaleniny.

nevenka
autor
22. apr 2025

@simsalabim taketo to ma, dr. sa zatial neozvala. Este som pozerala Cicalfate krem od Avene alebo Cicaplast od La Roche.

simsalabim
22. apr 2025

@nevenka neviem, s tymto nemam skusenost, ialungen doma davame na bezne popaleniny. Ale podla mba to neublizi, je to aj na rany. Cicaplast mi dr odporucila na cerstvu, uz zahojenu pooperacnu jazvu.

nevenka
autor
22. apr 2025

@simsalabim dovolala som sa pediatricke aspon, ked nie koznej a ze kortikoid uz nemam davat, no uz ani som nemienila, ale ze tieto cica kremy, ze to by malo byt dobre, tak som skusila objednat od Biodermy. Ialugen mame doma, ale to ma nenapadlo 🙈, tak zatial si da ten a ked pride ten cica, tak zacnem davat aj to. A daky UV filter potom, ked sa to zahoji, to pisali, ze to moze byt citlive na UV luce, po tychto popaleninach od rastlin.