icon

Účinné riešenia na mliečnu chrastu u bábätiek

19. máj 2025

Ahojte, poraďte prosim nieco naozaj účinne, uz dlhšie sa trápime s mliečnom chrastou / seboreou na hlavičke…uz dlhšie používame šampón Babe ale bez účinku, skúšala som olivový olej pred kúpanim, taktiež olej Avril no z toho sa mu vyhodila celá hlavička…vycesavali sme a vsak akosi nic nepomaha…este nejaké tipy prosim?
Dakujem

maxik24
19. máj 2025

U oboch deti, a to mali izaj velke, pomohlo po umyti vlaskov obycajnym samponom iba trpezlivo vycesat specialnym hrebencekom bud na chrastu, alebo vsi. Kupovala som v DMke. Nikdy som tieto marketingove tahy neskusala, taky specialny sampon za tazke peniaze, onaky.. Jedina cesta je mechanicky, lozisko som postupne uplne zmensila az zmizlo. Dcera nemala vobec uz potom, syn ma 3 a minule som mu este vycesala, ale to asi 1cm lozisko, uz som myslela, ze mame pokoj. Ako babatka mali plne hlavky.

really8
19. máj 2025

Excipial lipolotio. Zabralo to v priebehu par hodin

martina1985ba
19. máj 2025

Akurat vcera sme to zacali riesit. Bioderma ABCDerm Babysquam sme dali a vycesali hrebenom a trochu to uz pustilo tie supinky. Tak uvidime dalej

dixitka
19. máj 2025

Môjmu ten Babe šampón tiež vôbec nezaberal. Pomohol Uriage krem na mliečnu chrastu.

diaalex
19. máj 2025

Určite by som zašla za kožnou, ona vie dať šetrné prípravky pre bábätko a hlavne by som už neexperimentovala

domak2
19. máj 2025

Mne pomohol aloe vera sprej

veve77
21. máj 2025

Skús olej, ale nechaj ho pôsobiť dlhšie na hlavicke(20 minút) a potom umy vlasky a skús jemne, ale dlhšie umývať šamponom a vodou. Moji všetci traja mali mliečnu chrastu, seboreu.. toto pomohlo

autor
21. máj 2025

Vsetkym dakujem za rady…zaroven sa chcem opytat, malemu tam az vypdali vlasky je to normslne? Uplne tam ma hole miesta

veve77
21. máj 2025

Neboj, vlasky dorastu. To je ok. Moji mali tiež veľké kruhy bez vlasov. A dorástli

vlafoj
21. máj 2025

Ja odporúčam krém Atoderm Preventive od Biodermy, alebo Bioderma ABC derm Babysquam. Môj syn keď bol malý mal strašnú seboreu, nie len vo vlasoch ale aj komplet celá tvár a toto nám pomohlo, po používaní tvár aj vlásky úplne čisté. Lekárka neverila vlastným očiam a začala krém odporúčať aj ona sama ďalším mamičkám 🙂