icon

Účinné spôsoby na nočný kašeľ u detí

30. sep 2025

Ahojte čo davate deťom na nočný kasel? Cez deň je uplne pohode a potom prekasle celu noc...
Cez deň berie erdomed

anonym_024737
30. sep 2025

Vyššie pod hlavu, spať čo najviac na boku a pri otvorenom okne. Z liekov Tussin alebo Ditustat Neo.

13uzivatelka11
30. sep 2025
@anonym_024737

Vyššie pod hlavu, spať čo najviac na boku a pri otvorenom okne. Z liekov Tussin alebo Ditustat Neo.

@anonym_024737 tvoje dieťa spí celú noc v jednej polohe?

luxus10
30. sep 2025

jedine co u nas zabralo hned, je vincentka sirup so skorocelom a mater. duskou...po vyskusani azda vsetkeho dostupneho s receptom aj bez...odporucili sme aj inym rodicom pre deti s dlhotv. kaslom, a zabral okamzite...

v noci kaslu preto, lebo v leze sa viac prekrvuju pluca a je snaha sa hlienu zbavit...

fiafia
30. sep 2025

@anonym_autor najdolezitejsia otázka je aký má kasel? Suchý, vlhký? Keď cez deň nekasle prečo berie erdomed ?

lilinka76
30. sep 2025

@anonym_autor Naša pediatrička hovorí, že keď kašeľ budí dieťa zo spánku, je potrebné vyšetrenie u lekára.
Inak ja zvlhčujem vzduch zvlhčovačom, zdvihnúť hlávku dieťaťa do vyššej polohy. Zatekanie hlienov spôsobuje ten kašeľ.

vevebono
30. sep 2025

Aké staré dieťa? Aký kašeľ?
U nás je top cibulovy sirup, a mastovy zábal na hrudník, inhalovanie vincentky

autor
1. okt 2025
@lilinka76

@anonym_autor Naša pediatrička hovorí, že keď kašeľ budí dieťa zo spánku, je potrebné vyšetrenie u lekára.
Inak ja zvlhčujem vzduch zvlhčovačom, zdvihnúť hlávku dieťaťa do vyššej polohy. Zatekanie hlienov spôsobuje ten kašeľ.

@lilinka76 boli sme v pondelok . A má aj uterák mokrý nad hlavou, zvlhčovač, inahlujeem 3x .. berie erdomed teraz

marusiao
1. okt 2025

Tussin

lilinka76
1. okt 2025
@anonym_autor

@lilinka76 boli sme v pondelok . A má aj uterák mokrý nad hlavou, zvlhčovač, inahlujeem 3x .. berie erdomed teraz

@anonym_autor Tak už len počkať, kým zaberie liečba.

autor
1. okt 2025
@marusiao

Tussin

@marusiao ten som dala teraz na noc a super

simca06022011
1. okt 2025

no ak sa beru veci na kasel.. tak mukolytika alebo ako sa voalju (vykasliavace) sa uz podvecer, vecer nedavaju, cize napr. max do tej 16-17tej som davala pri vlhkom kasli, a na vecer som davala stoptussin kvapky aby sa vyspala dcera (cize nieco na suchy kasel drazdiviy). A sirup / lieky na vlhky kasel proste prestavam davat hned ako produktivny kasel denny prestava, alebo sa jej lahko odkaslava