Únik v moču v 15. rokoch
Dobrý večer potrebovala by som poradiť. Už v čase keď som bola mladšia sa mi stavalo že keď som sa veľmi smiala zvykla som sa pocikavat. Na nejaký čas to prestalo alebo nepozorovala som to tak často a stavalo sa to možno raz za čas. No za posledný rok sa to veľmi zhoršilo a snažíme sa to s mojou mamkou vyriešiť už konečne. Bola som na sono a vraj mám všetko v poriadku. Neskôr ma detská doktorka poslala k psychologicke či tento problém nie je psychického razu. Po pól roku chodenia k nej sa to nikam neposunulo iba čo mi kázala cvičiť na panvové dno pričom som tiež ani po tak dlhej dobe nespozorovala žiadnu zmenu. Je to naozaj veľmi únavne už keďže sa mi to stavalo aj v skole a vždy keď som to nečakala a nemala nikdy záložne oblečenie. Niekedy je toho menej a stihnem dobehnúť na wecko. No niekedy sa nedalo a musela som sa ísť domov prezliecť. Teraz keďže sú prázdniny a som častejšie vonku a veľa sa smejem sa to 1000 krát zhoršilo až do takej miery že chodim skoro každý deň premočená domov že aj keby som si vložku dala mi to nepomôže a hlavne mi je nosiť ju často nepohodlne a veľmi otravne. Mamka si myslela že to je z toho či nesedavam na studenom lenže tento problém sa mi dial uz v lete. A stava sa mi to uz aj napriek tomu ze som bola doslova 10 minút predtým na wc a vôbec sa mi nechcelo znova. Je to fakt veľmi únavne a bola by som rada keby sa toho dalo čo najskôr zbaviť a vyjsť von bez strachu ze to náhodou niekto zbadá. Je tu niekto kto ma podobný problém alebo kto ho uz vyriešil a vedel by mi poradiť čo s tým? Ďakujem moc za každú radu 💗
@blue_pink
ty si tu uz nie tak davno pisala vsak? Je elmi mozne, ze tie cviky na panvo e dno cvicis zle. Mne pomohli skor typy cvikov tie, kedy som stahovala, vytahovala a pomaly uvolnovala vnutorne svaly - vsetko v sede na tvrdej stolicke. Teda ziadne speci cviky pohybove. Toto riesia ale zeny po po porode bajcastejsie, takze by bolo dobre sa obratit na centra/ fizioterapeutku, ktora sa priamo zaobera specialne pan ovym dnom. Keby som tie moje cviky mala cvicit be jej priameho vysvetlenia, nevedela by som ako na to. Drzim palce.

@blue_pink ešte by som chcela dodať že som bravala aj tabletky čo si nespomeniem na názov presne ale mali tiež za účel akoby stiahnuť to panvové dno čo som tiež nespozorovala žiadnu zmenu po dlhej dobe