Uplakané a často choré deti
Caute, len taky napad, ze ci mi to potvrdite, alebo je to len nahoda. Ja mam dost uplakane deti, u mensieho je to este take prirodzene a to vacsie je zase citlive. Byvaju dost chorlave a ja uz neviem ze preco, mam taku ideu, ze to moze byt z toho plakania, ved kolkokrat revu, az sa zakaslu. Urcite to drazdi krcne sliznice a okolie preto ma napadlo, ci sa potom tym podrazdenim neznizuje priroodzena ochrana. Preto skuste so mnou zanalyzovat, ako to maju vase deti, ci to potvrdzujete, alebo skor naopak, ze mate urevane dieta, a nebyva chore, alebo naopak, dieta byva chore a prakticky skoro neplace. ja si sama skusim doma taky pokus pokial to len bude v mojich silach, ze aby neplakali a uvidime.
Moze aj nemusi to suvisiet.. ono skor ako pise mamicka vyssie, ze stres moze sposobit chorobu.. to urcite ano.. zas ide aj o to, kvoli comu placu.. nasi v case vzdoru plakavali dost a chorlavi nejak neboli..
Moje dieta nie je uplakane. Za 3 roky bol chory 2x. Aj to mojou vinou. Zle som ho na prechadzke obliekla.
Ale zaujimava teoria.
Moj nie je uplakany, doteraz bol chory len 2x. No ale nastupil v septembri do skolky, neplakal ani tam a uz sa vezie 4. tyzrden chory, tak neviem 🙂 Moja mama zase vzdy hovori opak, ze bola svojim sposobom aj rada, ked sme si poplakali, ze sme si aspon vycistili nosy 🙂 Tak ktovie ako to je.
Takze to asi nesuvisi, ale ja si skusim ten pokus, mozno nam to zaberie.

ja si myslím, že to má súvis, ale preto, že uplakané dieťa nie je v pohode, je možno v strese a vtedy aj dospelý človek ochorie skôr.