Užívanie magnézia 9 týždňovým dieťaťom
Ahojte maminky moj pediater vypísal mojej 9tt dcerke magnezium...mala hystericky plac vo dne v noci...koliku vylucil zmenou mlieka mame aj probiofix proste vraj je nervozne babatko...a dal jej magne b6 uzivaju aj vase deticky?Pomaha jej to ale nemoze byt na tom casom závysla?!dakujem za pomoc
@marshmallow je to iba horcik na nom sa neda byt zavisly 🙂 a tt nie je nahodou skratka " tyzden tehotenstva" ?
@marshmallow, ja som v tehotenstve neuzila ani jedno magnezium a nasa bola uplakane, nervozne babatko a dodnes nie je pokojna a to ma 6,5 roka. A ja som bola kludna cele tehu.
@marshmallow vrajze ( to som pocula od segry) presne to magne b6 sposobuje nervozitu u deti, ale obycajne magnezium je iba doplnok stravy, ktory ked chyba v tele musis ho doplnit lebo ti proste bude chybat a telo si ho nevie nahradit...ja tiez beriem magnezium lebo som bola podrazdena stale a odvtedy mam klud 🙂
@katka1981 ake galvex mozu take male deti?
@marshmallow, podla mna urcite nie. Ty sa riad tym co ti dal lekar. Do 3 rokov by som urcite neordinovala detom sama. Galvex to je len vyrobca, mas roznych vyrobcov vitaminov, maju rozne ceny a samozrejme rozne silne vitaminy, mineraly. A cim mensi clovek, tym potrebuje nizsiu davku. Ty sa riad tym, co ti povedal lekar, malej to pomaha, tak sa neboj.
@marshmallow ja by som ti tiez poradila sa riadit lekarom popripade, kedze na nete sa docias kade co a potom si z toho vylakana popros nejaku kamosku nech sa spyta pediatra svojho babetka a uz

@marshmallow, zavisla? To nie je navykova latka.