Užívanie Nasivinu a Pamyconu u novorodenca
Ahojte. Neviete náhodou niekto poradiť? Syn, dva týždne, dostal od lekárky nasivin a pamycon. Obe má užívať 1kvapka 3x denne. 1 kvapka do každej dierky? A aký odstup medzi kvapkami? Ďakujem
3x denne… idealne rano obed vecer
Predrym ako je uz spimenute nos tiadne vycistit, naor morskou vodou
Najskor das atb, cize Pamycon a potim podla potreby nasivin, alwbo ine kvapky. Rozostup aspon 20 min.
Dobre je aj naparovanie a cistenie nosa konvickou
Prečo najprv pamycon a potom nasivin?
Samozrejme ze jedna kvapka do jednej dierky, najprv vyčistiť nos morskou vodou, do čistého nosu dat pamycon a cca 10/15 min nasivin. On ma dva týždne?
@anonym_62da53 áno, on má dva týždne
@anonym_autor Kvapky skladujes v chladnicke. Pred podanim nechas cca 20 min ohriat na izbovu teplotu.
Dietatu nedavas kvapky pred spanim, ale urcite hodinku pred. Napolohuj postielku, aby sa babatku dobre dychalo. Aspon trosku. Babatko nenaparujes!!!! Ani nekonvickujes!!!! To sa robi pri starsich detoch. Ja som v zivote nepreplachovala nos. Uplna volovina
Prečo najprv pamycon a potom nasivin?
@pribinak dvojtýždňové dieta , novorodenca , naparovat a konvickovat?
V žiadnom prípade.
@anonym_8272bb lebo pamycon je antb a nasovin je len doplnok co odupcha nos AK JE TREBA to znamena ze netreba ho užívať ale pamycon ano.
@pribinak dvojtýždňové dieta , novorodenca , naparovat a konvickovat?
V žiadnom prípade.
@anonym_8272bb lebo pamycon je antb a nasovin je len doplnok co odupcha nos AK JE TREBA to znamena ze netreba ho užívať ale pamycon ano.
@anonym_62da53 ja pisem ze je to dobre, nie aby to urobila hned
@anonym_62da53 ja pisem ze je to dobre, nie aby to urobila hned
@pribinak najbližšie sa to da o rok a pol. Dobre je aj vyfukat si nos, ale dvojtýždňové dieta si asi nos nevyfuka, tak načo to radiť?
@anonym_autor u tak malého bábätka nám detska odporúčala dat ten nasivin, či pamykon na vatovu tycinku a len jemne pretriet noštek.
@anonym_62da53 myslim, ze si uz pocula ze existuju odsavacky
@pribinak nepochopila si to. Pointa bola, neradit nieco, co nie je aktualne pre danu situaciu

Samozrejme ze jedna kvapka do jednej dierky, najprv vyčistiť nos morskou vodou, do čistého nosu dat pamycon a cca 10/15 min nasivin. On ma dva týždne?