icon

Užívanie Pyridoxinu u detí

beka55
Včera o 20:17

Dievčatá máte skúsenosti s užívaním tohto lieku ? Odporučil nám ho neurológ 1/4 tbl pre malého . Neklud , silný moro reflex , plač , silný ger reflux malý bude mať 5 mesiacov a je predčasne narodený v 36. Tyzdni

viestta
Včera o 20:42

Pyridoxin je vitamin skupiny B dolezity pre nervovu sustavu. Ak vam ho odporucil lekar, tak ho davaj

charlotte911
Včera o 21:02

je to vitamin B6, posilňuje imunitu, znižuje únavu, vyčerpanie, posilňuje nervovú sústavu, psychiku, pamäť, metabolizmus bielkovin, lekari ho predpisuju aj pri zvýšenom nepokoji, Moro reflexe, podráždenosti, pri problémoch zo spánkom, alebo aj u predčasne narodených detí, takže neboj, lekár vie, prečo ho doporučil, davaj ako predpisal, tieto dávky sú bezpečné pre dieťa aj ked je vo vode rozpustný a vylúči sa z tela, treba sa držať pokynov lekára, ak by bolo dieťa veľmi ospalé, povedz to lekárovi

domka222
Včera o 22:21
@charlotte911

je to vitamin B6, posilňuje imunitu, znižuje únavu, vyčerpanie, posilňuje nervovú sústavu, psychiku, pamäť, metabolizmus bielkovin, lekari ho predpisuju aj pri zvýšenom nepokoji, Moro reflexe, podráždenosti, pri problémoch zo spánkom, alebo aj u predčasne narodených detí, takže neboj, lekár vie, prečo ho doporučil, davaj ako predpisal, tieto dávky sú bezpečné pre dieťa aj ked je vo vode rozpustný a vylúči sa z tela, treba sa držať pokynov lekára, ak by bolo dieťa veľmi ospalé, povedz to lekárovi

Užívam ho každý deň a na nič z toho,čo si vymenovala u mňa nefunguje🤭

sara07
Včera o 22:59

vitamin B sa doporučuje roky rokuce pre deti na dozretie nerv, sustavy

sara07
Včera o 22:59
@domka222

@domka222 máš stále reflux ?

anonym_b3d4b9
Včera o 23:45
@domka222

@domka222 ani u mňa 🙂 už som rozmýšľala či by nepomohlo brať 2 tbl denne lebo odporúčajú len 1.