icon

Vakcína pod jazyk proti roztočom

ukkamilka
26. nov 2014

Zienky,nebralo niektorej z vas dietatko vakcinu pod jazyk proti roztocom? Ako ju znasalo? Ja som svojmu 4r zacala davat od 31.10 a od vtedy je stale chory,co pred tym nikdy nebol,mal maximalne 1x za rok anginu a sem tam sopel,tak neviem ci to ma suvis s vakcinou,alebo je to len zhoda okolnosti.Idem volat aj lekarovi,len chcem vediet aj vase skusenosti.Dakujem

ushuaia
26. nov 2014

@ukkamilka ahoj, ja teda osobne som ani nepocula o vakcine ,,proti roztocom,, My zijeme v Afrike, dcera ma vsetky zakladne ockovania + rotavirusy...ako tu clovek nikdy nevie...Zaciatkom novembra bola prvy raz chora od narodenia ( ma 14 mesiacov ) ...mala slabu virozu+teplotu a soplik,...takze nas caka za 2 tyzdne MMR...Na tvoju otazku som ti neodpovedala, mna len prekvapila ta vakcina, a nemyslim, ze prave po jej podani je drobec chory...v oktobri je prechod pocasia a staci ze v skolke , ci okoli je niekto chory - pokial chodi, a choroba je tu..., ale jasne najlepsie je konzultovat s lekarom...

lucinda7
26. nov 2014

@ukkamilka ja myslím že len zhoda nahod....moji brali take ale namiešane to mali na pele a v pohode.....a pozor,ked je dieťa chore sa užívanie vynecháva:P
@ushuaia je to špecialne namiešana vakcína podla toho na čo je človek alergicky...vyraba sa to "na mieru"podla testov aké vyjdu....neni čisto na roztoče...môže byť napr.na prach,pele....

ushuaia
26. nov 2014

@lucinda7 dakujem za vysvetlenie... 🙂 ...kedze nikto u nas nema alergiu tak neviem...

lucinda7
26. nov 2014

@ushuaia 😉

somjankad
26. nov 2014

@ukkamilka moj syn berie -ale ked je chory vakcinu vynechavame a nasadzujeme len aerius, tiez sumienkove a potom sa vraciame k vakcine pod jazyk. znasa ich v pohode nema s tym problem

ukkamilka
autor
26. nov 2014

Ano,lekar mi pvedal ze ked je teplota tak nemam davat,co nedavam.Je pravda,ze v septembri nastupil do skoly tak to asi bude preto.A este otazocka,viem ze soplavy a zahlieneny je koli tej vakcine,ale to mu asi nemozem davat sirup proti alergii ze?

zuska888
26. nov 2014

Neviem ako u deti, ale ja osobne ju beriem a nie som chorlavejsia. Tiez pri teplote nad 38 mam liecbu prerusovat.

lucinda7
26. nov 2014

@ukkamilka my dávame normálne Zodac popri tom 😝 dr.nam nekazala vysadiť...vysadzovali sme len 3 dni pred testami aby neboli skreslene vysledky...

ukkamilka
autor
26. nov 2014

@lucinda7 volala som dnes a sestricka mi povedala ze s vakcinou mam brat aj zenaro,ale doktor mu zabudol predpisat 😠 😠 😠 takze chudacik sa tu uz mesiac trapi,ale kedze my nezijeme na slovensku,tak sa zajtra idem tu u nas opytat lekara ci mi tu moze predpisat nieco podobne.A to,ze je teraz stale chory je len zhoda nahod...Dakujem vam dievcata....

beaska
29. nov 2014

Moj syn poctivo bral 3 roky a je vylieceny z alergie, ked bol malý stale bol chorý a teraz sa drží, klop ,klop,klop 🙂

galilahi
22. feb 2022

Prosím, kto by vedel napísať názov tabletkovej vakcíny pod jazyk proti roztočom? Existujú rôzne druhy, názvy? Stretol sa niekto aj s ťažšou reakciou po podaní takejto vakcíny? Ďakujem všetkým vopred za odpovede.

sunny15
22. feb 2022

@galilahi acarizax,nestretla som sa s ničím nezvyčajným.

galilahi
28. feb 2022

@sunny15 ďakujem Vám! Ak sa môžem opýtať, ako dlho trvá/trvala liečba? Aký je výsledok?

sunny15
3. mar 2022

@galilahi ja som ho nebrala ale naši pacienti áno,liečba trvá 3-4roky

galilahi
12. mar 2022

@beaska Prosím Vás, v akom veku bol Váš syn, keď bral tabletovu vakcínu proti roztočom?