icon

Viroza alebo vracanie z jedla

snezienka15
10. jún 2025

Viem, že naisto mi nikto neodpovie, ale podľa vás syn chytil virózu alebo vracal z jedla
Jedol vcera neskôr večer volske oko dost vela a hneď išiel spať.v noci raz vracal.nic mu nie je, dietovat nechce.ako dlho by mal drzat dietu ak to pravedepodobne bolo z jedla.ak to bolo jedla dcera by sa nemala nakazit?ci pidla opisu mize byt aj viroza?viroza je nakazliva a dietu treba drzat dlhsie.

patka06
10. jún 2025

To to je skôr z jedla, volské oko je ťažké na žalúdok a keď šiel hneď spať mohlo mu uškodiť,
Ak nechce prísnu diétu a cíti sa už dobre, pretože to vyšlo von, dávaj mu pár dní len ľahšie jedlá.

snezienka15
autor
10. jún 2025
@patka06

To to je skôr z jedla, volské oko je ťažké na žalúdok a keď šiel hneď spať mohlo mu uškodiť,
Ak nechce prísnu diétu a cíti sa už dobre, pretože to vyšlo von, dávaj mu pár dní len ľahšie jedlá.

@patka06 veď hej takto večer to nebola dobrá voľba.len to je v tom, že dnes diétuje a už pýta jedlá, ktoré by ešte nemusel.a durdí sa tu na mňa, že dokedy nebude môcť.

lizatko1009
10. jún 2025

z jedla, tazke jedlo, nestihlo mu ani stravit a pocas spanku zaludok nevie travit

viestta
10. jún 2025
@snezienka15

@patka06 veď hej takto večer to nebola dobrá voľba.len to je v tom, že dnes diétuje a už pýta jedlá, ktoré by ešte nemusel.a durdí sa tu na mňa, že dokedy nebude môcť.

@snezienka15 tak nech sa podurdi aspon do vecera. To, ze ma chut na nieco ine este neznamena, ze uz je v poriadku. Treba podietovat aj keby to bolo len, ze mu to vajce "nesadlo"

snezienka15
autor
10. jún 2025
@lizatko1009

z jedla, tazke jedlo, nestihlo mu ani stravit a pocas spanku zaludok nevie travit

@lizatko1009 aspoň viem, že my sa nenakazime

snezienka15
autor
10. jún 2025
@viestta

@snezienka15 tak nech sa podurdi aspon do vecera. To, ze ma chut na nieco ine este neznamena, ze uz je v poriadku. Treba podietovat aj keby to bolo len, ze mu to vajce "nesadlo"

@viestta nič ho neboli cíti sa v pohode, tak vymýšľa.ale dnes musí vydržať a odzajtra niečo pridáme.

majlo1234
10. jún 2025

Pokial len raz grcal, tak to je pravdepodobne z jedla

snezienka15
autor
10. jún 2025
@majlo1234

Pokial len raz grcal, tak to je pravdepodobne z jedla

@majlo1234 iba raz, ale dost vela.ale aj dost vecer zjedol.zrejme vsetko islo von.