icon

Viróza u 5 týždňového novorodenca

moon123
27. jún 2015

Ahojte..je tu niektora mamicka ktora si tym presla? Mame len 5 tyzdnov...soplime...teploty...sme na pozorovani v nemocnici a nelepsi sa...kolko zvykne viroza trvat? Mame fenistyl, pamycon, do ociek kvapky a cipky na teplotu :( kolko si tu asi polezime? Dakujem

bonaqa2013
27. jún 2015

@moon123 moja jedna dcéra mala zápal priedušiek v 7 t. Boli sme v nemocnici 4 dni, odišli sme s antib. Mysleli sme si že už nedopustíme aby sme išli viac do nemocnice, ale to sme nevedeli čo za hrúza nás ešte len čaká......

ada12345
Autor odpoveď zmazal
tranquillo
27. jún 2015

Naša mala ako 5 týždňová virózu, ale len miernu, troška soplíky, zanesený nosohltan, chrchlanie, kašeľ, ale bez teploty, prekonali sme to bez antibiotík, naparovali sme ju, do nosa som striekala euphorbium, na kašeľ stoptussin a dojčenie non stop. U nás trvalo takmer tri týždne kým bola ok.

Držím palce 🙂

moon123
autor
27. jún 2015

Teploty uz ustupuju ale ten sopel je katastrofalny tlaci aj na ocka...bojim a aby mu to neslo na uska :( nekojim uz davame nutrilon 1...je to tu strasne zavrety v jednej izbe ani von s nim nic :( normalne na psychiku

tranquillo
1. júl 2015

@moon123 no ako sa držíte? Už je to lepšie? 🙂

moon123
autor
1. júl 2015

Ahoj tranquillo...drzime sa sme doma z nemocnice...teploty nie su...len ten soplik je menej ale je...odsavam maximalne 3krat za den aby som mu neposkodila sliznicu...u dcerky sme sa trapili skoro 2 mesiace so sopliskami hadam toto nebude rovnake :(

moon123
autor
1. júl 2015

Mozem dufam chodit s malym von na prechadzky...pred virozou sme boli vonku skoro stale a krasne mi spinkal aj cez den aj v noci a vydrzal spinkat hlavne...vnutri sa mi budi po 20 minutach a je nevrly a zly jak certisko

tranquillo
1. júl 2015

@moon123 tak sa to pomaly zlepšuje 🙂 ja som s malou chodila von aj keď mala virózu a to bol december. Doktor hovoril že môžme v pohode, kým nie je vyššia teplota.