Viróza u 5 týždňového novorodenca
Ahojte..je tu niektora mamicka ktora si tym presla? Mame len 5 tyzdnov...soplime...teploty...sme na pozorovani v nemocnici a nelepsi sa...kolko zvykne viroza trvat? Mame fenistyl, pamycon, do ociek kvapky a cipky na teplotu :( kolko si tu asi polezime? Dakujem
Naša mala ako 5 týždňová virózu, ale len miernu, troška soplíky, zanesený nosohltan, chrchlanie, kašeľ, ale bez teploty, prekonali sme to bez antibiotík, naparovali sme ju, do nosa som striekala euphorbium, na kašeľ stoptussin a dojčenie non stop. U nás trvalo takmer tri týždne kým bola ok.
Držím palce 🙂
Teploty uz ustupuju ale ten sopel je katastrofalny tlaci aj na ocka...bojim a aby mu to neslo na uska :( nekojim uz davame nutrilon 1...je to tu strasne zavrety v jednej izbe ani von s nim nic :( normalne na psychiku
@moon123 no ako sa držíte? Už je to lepšie? 🙂
Ahoj tranquillo...drzime sa sme doma z nemocnice...teploty nie su...len ten soplik je menej ale je...odsavam maximalne 3krat za den aby som mu neposkodila sliznicu...u dcerky sme sa trapili skoro 2 mesiace so sopliskami hadam toto nebude rovnake :(
Mozem dufam chodit s malym von na prechadzky...pred virozou sme boli vonku skoro stale a krasne mi spinkal aj cez den aj v noci a vydrzal spinkat hlavne...vnutri sa mi budi po 20 minutach a je nevrly a zly jak certisko
@moon123 tak sa to pomaly zlepšuje 🙂 ja som s malou chodila von aj keď mala virózu a to bol december. Doktor hovoril že môžme v pohode, kým nie je vyššia teplota.

@moon123 moja jedna dcéra mala zápal priedušiek v 7 t. Boli sme v nemocnici 4 dni, odišli sme s antib. Mysleli sme si že už nedopustíme aby sme išli viac do nemocnice, ale to sme nevedeli čo za hrúza nás ešte len čaká......