Vitamíny na podporu imunity
Ahojte, poraďte nejaké vitamíny alebo doplnok, nakoľko som zúfalá od septembra boli v škôlke asi 2týždne hneď horúčky kašeľ sopel 🫣 skúšali sme juvenil kvapky ale tento rok nezabral...
Imunoglukan, probiotiká, marťankovia, inhalátor, hneď po škôlke prezliecť oblečenie doma, otužvať deti - keď povedia, že im neni zima, tak neni - v októbri/novembri mi deti behajú aj v tričku 😅🤷🏼♀️
Avšak ak má dieťa slabšiu imunitu, tak choré proste bude bývať, aj keby si mu dala modré z neba. U mojich detí toto kombo zabralo najlepšie. Len podotknem, nikdy nebývali extra chorí -nič, čo by vyžadovalo atb. Okrem toho existuje aj nosový sprej, ktorý je ako preventívny na “zabíjanie” vírusov - je ich na trhu veľa, preto ak už boli doma kvôli chorobe, tak keď nastúpili do škôlky ešte som im dávala tento sprej, nech sa toho zbavíme.
Mám pocit že celkom pomohol imunoglukan a probiotiká a asi aj čas, už bude mať 5 rokov a začal tretí rok v škôlke. 🤷♀️ Od septembra mal raz nádchu trocha silenejsiu aj s kašľom a polhodinovou teplotou. a teraz ma trocha taký suchý kašel. A v júni bol vlastne aj na výber nosnej mandle. 🤔 Takže neviem či aj to prispelo, ale ani pominile roky nemal dáke dramatické choroby s ťažšim priebehom, len mal často sople a antibiotika mal len keď mu to prešlo do uší.
ahoj, arkodefens kids a sprej do nosa, ale znacku si uz nepamatam, poradila kolegyna , ktora mala chorlave deti
Imunoglukan, probiotiká, marťankovia, inhalátor, hneď po škôlke prezliecť oblečenie doma, otužvať deti - keď povedia, že im neni zima, tak neni - v októbri/novembri mi deti behajú aj v tričku 😅🤷🏼♀️
Avšak ak má dieťa slabšiu imunitu, tak choré proste bude bývať, aj keby si mu dala modré z neba. U mojich detí toto kombo zabralo najlepšie. Len podotknem, nikdy nebývali extra chorí -nič, čo by vyžadovalo atb. Okrem toho existuje aj nosový sprej, ktorý je ako preventívny na “zabíjanie” vírusov - je ich na trhu veľa, preto ak už boli doma kvôli chorobe, tak keď nastúpili do škôlky ešte som im dávala tento sprej, nech sa toho zbavíme.
@a0 ako sa volá ten sprej prosím?
@a0 ako sa volá ten sprej prosím?
@ninka99865 virostop, taffix, gripvis,… je ich dosť na výber. V lekárni poradia podľa veku 🙂
mne pomohol imunoglukan, vitamin C ale prirodzene v citrusoch, teraz beriem gynex, je sice na zlepsenie zenskych zalezitosti ale podporuje imunitu svojim zlozenim 🙂
@ninka99865 virostop, taffix, gripvis,… je ich dosť na výber. V lekárni poradia podľa veku 🙂
@a0 ďakujem, vyskúšame 🙂
Narosan sirup - alebo aj gumené cukríky - je v nich potrebná denná dávka vitamínov, naši s tým fičia bez chorôb od začiatku roka 🙏(10,7 a 2,5 ročný) ale teraz aj riadne klopem aby som to neprivolala:DD
urcite odporucam z Justu/Nahrinu Narosan Tropic (obsahuje 10 vitaminov +zinok) - splna dennu davku potrebnych vitaminov.. a na horucku pomaha aj tymianovy krem, ktory sa da pouzit aj na dychacie problemy - kasel a pod, k tomu mozno preventivne Eukasol, Olej z 31 liecivych rastlin pripadne iny podobny olej do difuzera ktory pomaha k lepsiemu dychaniu.. keby ste mala otazky kludne mi napiste, poradim 🙂 moj maly uziva ten Tropic a tie nastupil do skolky v spetembri a zatial prisiel len so soplom, takze my fungujeme tak ako som vyssie spominala 🙂

@dmochnakova otuzovanie. a pestra strava. slnko.