icon

Vodnaté stolice a bolesť brucha

25. jún 2025

Ahojte tak hlásime sa syn, v nedeľu zvracanie to prešlo a začali hnačky. Ale nie doslova.. ma vodnate stolice, keď ide na veľkú. V pondelok, utorok nič a dnes zas. Čo mu mám nasadiť? Do teraz sa nesťažoval a zrazu ho už boli aj bruško.

luccija
25. jún 2025

Diétu a probiotika moja dcéra to mala a už je týždeň a ešte sa necíti dobre

autor
25. jún 2025
@luccija

Diétu a probiotika moja dcéra to mala a už je týždeň a ešte sa necíti dobre

@luccija no super… v piatok majú rozlúčku vo škôlke :D

zuzubb007
25. jún 2025

Hylak už mal dostať cez víkend, za dva dni by bol fit, ešte teoreticky dnes a zajtra ak bude užívať v piatok bude dobre u nás jedine toto zaberá najrychlejsie

tanyan
25. jún 2025

Hylak u nás zaberá veľmi dobre - aj na bolesť bruška, aj pri hnačke alebo zriedenej stolici. On pomôže aj pri zápche a nadúvaní, jednoducho to upraví späť na normálnu úroveň.

autor
25. jún 2025
@zuzubb007

Hylak už mal dostať cez víkend, za dva dni by bol fit, ešte teoreticky dnes a zajtra ak bude užívať v piatok bude dobre u nás jedine toto zaberá najrychlejsie

@zuzubb007 lenže hylak mi nechce.

letfenixa
25. jún 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 lenže hylak mi nechce.

@autorka tak keď nechce, tak zmeska rozlúčku...

zenazaba
25. jún 2025

Probiotika, Tasectan, tekutin, bezlaktozova dieta

simona92101
25. jún 2025

Nekadex probiotika - urcene pre hnackove stavy.

autor
25. jún 2025
@letfenixa

@autorka tak keď nechce, tak zmeska rozlúčku...

@letfenixa veď 5 ročnému dieťaťu je jedno nejaká rozlúčka :D on je šťastný že je doma

autor
25. jún 2025
@simona92101

Nekadex probiotika - urcene pre hnackove stavy.

@simona92101 skúsim dnes som kúpila enterinu

autor
26. jún 2025

Bože už to chytilo aj mladšie

tianna
27. jún 2025

Nejaká s*acka doslova 😬 skús Tasectan, ten je na takéto stavy výborný 👌🏼 skoré uzdravenie 🍀

hama007
27. jún 2025

Hneď ako vidíte, že má dieťa vodnaté stolice, minim. 3 po sebe, je nutné nasadiť probiotiká. Tými sa nič nepokazí. Aspoň 1 dávku.
Ak naďalej pretrvávajú hnačky, podáva sa Smecta, Tasectan,... čo dieťaťu vyhovuje...
Potom je potrebné, aby dieťa vypilo rehydratačný roztok a prijímalo dostatok tekutín. Najlepšie pravidelne, napr. každú pol hodinu malý pohár vody.
Už keď bude dieťa ospalé, bude mať biele pery, začne bolesť hlavy, tam už ide o dehydratáciu tela. V takomto prípade kontaktujte pediatra alebo pohotovosť (nezabudnúť vzorku moču).
Prajem skoré uzdravenie ✊❤️

autor
27. jún 2025
@hama007

Hneď ako vidíte, že má dieťa vodnaté stolice, minim. 3 po sebe, je nutné nasadiť probiotiká. Tými sa nič nepokazí. Aspoň 1 dávku.
Ak naďalej pretrvávajú hnačky, podáva sa Smecta, Tasectan,... čo dieťaťu vyhovuje...
Potom je potrebné, aby dieťa vypilo rehydratačný roztok a prijímalo dostatok tekutín. Najlepšie pravidelne, napr. každú pol hodinu malý pohár vody.
Už keď bude dieťa ospalé, bude mať biele pery, začne bolesť hlavy, tam už ide o dehydratáciu tela. V takomto prípade kontaktujte pediatra alebo pohotovosť (nezabudnúť vzorku moču).
Prajem skoré uzdravenie ✊❤️

@hama007 ďakujem probiotiká dávame pravidelne na striedačku. Biogaja a probiofix 🙂 od narodenia

evik524
27. jún 2025

ak vas to potesi ja som dost dlho bola nachladena a teraz co je vonku teplo ma tak boli hrdlo ze aa mi tazko prehlta 🤦

trisha_r
27. jún 2025
@evik524

ak vas to potesi ja som dost dlho bola nachladena a teraz co je vonku teplo ma tak boli hrdlo ze aa mi tazko prehlta 🤦

@evik524 ja to isté už druhý týždeň. Týždeň som bola PN potom späť do roboty ale to hrdlo má drží stále.

autor
28. jún 2025
@evik524

@evik524 To aj mne mne :D