Vodnaté stolice a bolesť brucha
Ahojte tak hlásime sa syn, v nedeľu zvracanie to prešlo a začali hnačky. Ale nie doslova.. ma vodnate stolice, keď ide na veľkú. V pondelok, utorok nič a dnes zas. Čo mu mám nasadiť? Do teraz sa nesťažoval a zrazu ho už boli aj bruško.
Diétu a probiotika moja dcéra to mala a už je týždeň a ešte sa necíti dobre
@luccija no super… v piatok majú rozlúčku vo škôlke :D
Hylak už mal dostať cez víkend, za dva dni by bol fit, ešte teoreticky dnes a zajtra ak bude užívať v piatok bude dobre u nás jedine toto zaberá najrychlejsie
Hylak u nás zaberá veľmi dobre - aj na bolesť bruška, aj pri hnačke alebo zriedenej stolici. On pomôže aj pri zápche a nadúvaní, jednoducho to upraví späť na normálnu úroveň.
Hylak už mal dostať cez víkend, za dva dni by bol fit, ešte teoreticky dnes a zajtra ak bude užívať v piatok bude dobre u nás jedine toto zaberá najrychlejsie
@zuzubb007 lenže hylak mi nechce.
Probiotika, Tasectan, tekutin, bezlaktozova dieta
Nekadex probiotika - urcene pre hnackove stavy.
Nekadex probiotika - urcene pre hnackove stavy.
@simona92101 skúsim dnes som kúpila enterinu
Bože už to chytilo aj mladšie
Nejaká s*acka doslova 😬 skús Tasectan, ten je na takéto stavy výborný 👌🏼 skoré uzdravenie 🍀
Hneď ako vidíte, že má dieťa vodnaté stolice, minim. 3 po sebe, je nutné nasadiť probiotiká. Tými sa nič nepokazí. Aspoň 1 dávku.
Ak naďalej pretrvávajú hnačky, podáva sa Smecta, Tasectan,... čo dieťaťu vyhovuje...
Potom je potrebné, aby dieťa vypilo rehydratačný roztok a prijímalo dostatok tekutín. Najlepšie pravidelne, napr. každú pol hodinu malý pohár vody.
Už keď bude dieťa ospalé, bude mať biele pery, začne bolesť hlavy, tam už ide o dehydratáciu tela. V takomto prípade kontaktujte pediatra alebo pohotovosť (nezabudnúť vzorku moču).
Prajem skoré uzdravenie ✊❤️
Hneď ako vidíte, že má dieťa vodnaté stolice, minim. 3 po sebe, je nutné nasadiť probiotiká. Tými sa nič nepokazí. Aspoň 1 dávku.
Ak naďalej pretrvávajú hnačky, podáva sa Smecta, Tasectan,... čo dieťaťu vyhovuje...
Potom je potrebné, aby dieťa vypilo rehydratačný roztok a prijímalo dostatok tekutín. Najlepšie pravidelne, napr. každú pol hodinu malý pohár vody.
Už keď bude dieťa ospalé, bude mať biele pery, začne bolesť hlavy, tam už ide o dehydratáciu tela. V takomto prípade kontaktujte pediatra alebo pohotovosť (nezabudnúť vzorku moču).
Prajem skoré uzdravenie ✊❤️
@hama007 ďakujem probiotiká dávame pravidelne na striedačku. Biogaja a probiofix 🙂 od narodenia
ak vas to potesi ja som dost dlho bola nachladena a teraz co je vonku teplo ma tak boli hrdlo ze aa mi tazko prehlta 🤦
ak vas to potesi ja som dost dlho bola nachladena a teraz co je vonku teplo ma tak boli hrdlo ze aa mi tazko prehlta 🤦
@evik524 To aj mne mne :D

Diétu a probiotika moja dcéra to mala a už je týždeň a ešte sa necíti dobre