icon

Výber kúpeľov pre ZŤP 11-ročného alergika - Bardejov, Štós, Lúčivná, Smokovec

renatka84
30. máj 2025

Dobrý den milé mamky, potrebujem poradiť.
Máme na výber kúpele Bardejov, Štós,Lúčivná,Horný smokovec.
Nikdy sme neboli nevieme postup.
Syn je Zťp ja ako sprievodca načo mám nárok načo si dať pozor.Musím mat zariadenie dopredu vybrané?
Kto má skúsenosti prosím o radu.ďakujem

sara07
30. máj 2025

každé kupele maju napísane na stránkach podmienky , to si pozri, + zváž dostupnost ,cestu ako vydrži atd ..

kacena4
30. máj 2025

predpokladam ze ztp nema na alergiu dala si teda malo info co a ako poradit. treba si vybrat kupele ktore budu v prvom rade vyhovovat vam obom, napr. horny smokovec co ja viem je stara budov takze napr. ak ma problemy s plesnami neodporucami. lucivna je taka masovka pre rodicov ale je tam vela aktivit. bardejov su tie casto v starych historickych budovach ubytovanie, stos nepoznam.
v kazdom pripade ak ides ako doprovod mala by si okrem synovho kodu na prihlasenie dostat kod aj na seba prihlasis sa a platis si ubytko a stravu

zuzinabila
31. máj 2025
@kacena4

predpokladam ze ztp nema na alergiu dala si teda malo info co a ako poradit. treba si vybrat kupele ktore budu v prvom rade vyhovovat vam obom, napr. horny smokovec co ja viem je stara budov takze napr. ak ma problemy s plesnami neodporucami. lucivna je taka masovka pre rodicov ale je tam vela aktivit. bardejov su tie casto v starych historickych budovach ubytovanie, stos nepoznam.
v kazdom pripade ak ides ako doprovod mala by si okrem synovho kodu na prihlasenie dostat kod aj na seba prihlasis sa a platis si ubytko a stravu

@kacena4 mas osobnu skusenost?lebo nedavas presne info..Horny Smokovec je komplet zrekonstruovana historicka budova,ked ked vojdes,je to ako v novostavbe.moje deti chodia cca 5.rok a super

kacena4
31. máj 2025
@zuzinabila

@kacena4 mas osobnu skusenost?lebo nedavas presne info..Horny Smokovec je komplet zrekonstruovana historicka budova,ked ked vojdes,je to ako v novostavbe.moje deti chodia cca 5.rok a super

@zuzinabila no to ze je zrekonstruovane neznamena ze to tam nemusi byt

zuzinabila
31. máj 2025
@kacena4

@zuzinabila no to ze je zrekonstruovane neznamena ze to tam nemusi byt

@kacena4 napisala si"co ja viem je to stara budova" ja ti na to odpovedam,ze mame osobnu skusenost ze je to inak