Môžu dcérke vybrať mandlu, keď má streptokoka?

nikolal
10. okt 2015

mozu malej vyberat nosnu mandlu aj ked jej tam sidli streptokok pneumonie ???

inull5
10. okt 2015

@nikolal prípadne že to nemáš v predoperacnych výsledkoch vyšetrení a ak to povieš aristom,tak malú neuspia,a treba to preliecit. My sme mali moraxelu v nose,išli sme na úplne iný zákrok a proste mi povedali,že neuspavaju,až po prelieceni. Na druhej strane,nie všetky nemocnice vyžadujú aj vytery,čiže sa uspavava a ani nevedia že dieťa nejakú baktériu má

mawka
11. okt 2015

@nikolal kolko tem este zalozis ohladom tohto??

nikolal
autor
11. okt 2015

@mawka a kde je problém?

mawka
11. okt 2015

@nikolal sak napis do jednej temy vsetko, co ta zaujima, ved to je uz kolkata tema? a ze nesmie byt chora ani bakterialnu infekciu ani virus, to sme ti uz s babami pisali v tvojej teme o dietati a narkoze. a o mandliach sa tu toho uz tolko popisalo, ze naco furt dokola o tom istom zakladat temy.

inull5
11. okt 2015

@nikolal bojíš sa narkózy a ako bude reagovať malá,že? Nikto ti to dopredu nepovie,lebo každé dieťatko je iné a vníma ti inak. Môjho operovali 4 krát a z toho 3 krát nedostal ani "naladovku" predtým ako išiel na sálu lebo ešte nemal ani rok. Tvoja dostane naladovku a nebude si to pamätať,alebo len matne. Pravdepodobne bude plakať keď sa zobudí čo je úplne normálne,možno aj vracať. Mojej vyberali mandle v januári a teda dosť vracala,pritom malý má za sebou podstatne náročnejšie operácie a dlhšie/3-4 hodinové/ a nikdy nevracal. Daj preliecit ten infekt,ak dostaneš ATB tak 3 týždne po dobrani môžu vyberať mandle.je to v podstate rutinné zákrok,o 30-45 minút ju máš späť.nie že by toľko operovali,ale chvíľu aj trvá aristom príprava.

kacena4
11. okt 2015

neviem co chces pocut ak to zatajis vybrat jej to mozu ale co to spravi v pooperacnej rekonvalescencii nevies vopred?? ci sa neskomplikuje stav... ☹ v najhorsom pripade moze zomriet to si chcela pocut... 😖 😔

sisi79
11. okt 2015

Treba to najskor preliecit az potom ist na operaciu

nibiru
11. okt 2015

@nikolal v prvom rade sa musi preliečiť streptokok nikdy by som nešla do operacie ak by nebol preliečený nakolko po operacii bude mať oslabenu umunitu pri operacii to bude krvacať a može jej začať kolovať v tele važne poškodiť srdce a ine organy!len tak sa pre choroby operacie neodkladaju maju na to važne dôvody,mna na slepák poslala lekarka s kašlom vraj to nič nieje a skoro som zomrela na stole lebo som sa začala dusiť počas operacie.