Vybratie krčných a aj nosných mandli
Ahojte prosím vás utorok vyberali krčné aj nostne mandle dcérke 5rovnej stredu zjedla trocha výživy nemocnici dávali infúziu od bolesti štvrtok nás pustili domov zjedla krémovú brokolicou trocha za celý deň piatok sobota a dnes je nedeľa nejedla nič pije ťažko ..od soboty čiže od v Cera vracia ráno vracala vodu s penou a večer dnes ráno tiež a poobede nechce nič jesť sťažuje sa na bolesť piť pije trocha čistú vodu od bolesti dávam nurofen strašný zápach jej ide z úst máte niekto nijaké skúsenosti čo mám robiť ?😭😭
Je dosť mozne že zvracia od hladu. Veď nič neje. Chápem že boli ale niečo papať musí.
Napr krémové polievky, Zemiakové pyré s rozmixovanym mäsom by zvladla zjesť
@pribinak dobrý deň neje nič vôbec už si neviem rady a vracia stále 😭neviem či je to normálne piť keď pije aj to ju boli
Je dosť mozne že zvracia od hladu. Veď nič neje. Chápem že boli ale niečo papať musí.
@pribinak moja dcérka má dokonca nadváhu obezitu čiže ona papať ľúbiť teraz schudla od utorka 4kg ona ľúbi jesť až moc ale teraz ani ten nanuk nechce už som zúfalá či je to poriadku aj to vracanie
@pribinak dobrý deň neje nič vôbec už si neviem rady a vracia stále 😭neviem či je to normálne piť keď pije aj to ju boli
@elinkaubolena výživa jogurt s rozmočenymi piškótami
Urob jej domáci nanuk
No áno boli to. Ale pomaličky po lyžičkách
@elinkaubolena výživa jogurt s rozmočenymi piškótami
Urob jej domáci nanuk
No áno boli to. Ale pomaličky po lyžičkách
@pribinak skúšala som všetko nič nechce dať do ust
@elinkaubolena Ak nechce nic,musite ist na pohotovost. Moze byt dehydrovana a to uz je zivot ohrozujuci stav.
@elinkaubolena chce naspäť infúziu? Ak nie, tak musí začať piť a jesť
@elinkaubolena Ak nechce nic,musite ist na pohotovost. Moze byt dehydrovana a to uz je zivot ohrozujuci stav.
@marca12 pije vodu len aj zvraciam dnes dva krat
@elinkaubolena Pre istotu by som zavolala na pohotovost a poradila sa.
@elinkaubolena Najlepsie je dat nieco proti bolesti a po zaucinkovani skusit aspon par lyziciek polievky. Ono uz aj tie lieky jej drazdia zaludok,ked ho ma prazdny.