icon

Výrastok na hrudníku

lenka255
22. feb 2015

Baby má niektorej z vás dieťa na hrudníku akoby výrastok boli sme aj u doktorov a tý nič nevedia

latvia
22. feb 2015

@lenka255 kde je ten vyrastok? Sfot

lenka255
autor
22. feb 2015

na rebre chodili sme po doktoroch ale žiadny výsledok

petrouchka
22. feb 2015

@lenka255 zalezi od toho, co to je, moj syn mal fibrom, uz sa s nim narodil, len mu ho kozna laserom odrezala a bolo, ani jazvicka mu nezostala
ale viem, ze ak je v tom zila, tak sa to nemoze odrezat

inull5
22. feb 2015

@lenka255 ak je to na kosti,tak áno ma to moja staršia dcéra.všimla som si to v lete ked mala asi rok a 3 mesiace ked bezkala smerom ku mne.riešila som to s lekárom, ma deformitu rebra a nič sa s tým robit nedá.povedal mi že je to dedičná záležitosť že niekto to mal možno aj zopár generácií dozadu.čiže ak to ma na rebre môže to byť to co i nás.malej to nevadí a vidno to len ked sa na to zameriam.

lenka255
autor
22. feb 2015

mne zaspal a išla som ho poutierať a dať do pyžamka predtým so to necítila boli sme s tým na ortopédii na rentgene vraj to vyzera ako na rebre ale nepovedali nič konkrétne len to ,že sa to má sledovať a mne sa zdá,že to má väčšie
@inull5
@petrouchka

inull5
22. feb 2015

@lenka255 my sme na RTG neboli lekár to zhodnotil pohľadom a dotykom.jaj tak u nás to ja ani nenahmatam ked leží vôbec neviem ktoré je to rebro..vidno to ked stojí alebo ide oproti mne vyzlecena.lekár mi povedal že ak by bola trošku tlstejsia tak to ani neuvidím ale tým že je strasne chuda tak to vidno.

lenka255
autor
23. feb 2015

ani jemu to nieje vidno len keď to nahmatáš
@inull5

inull5
23. feb 2015

@lenka255 a ma ti tvrdé ci mäkké?pohyblivé?

lenka255
autor
23. feb 2015

to je tvrdé ako keby to mal priamo na to rebre

inull5
23. feb 2015

@lenka255 tak to možno bude to co u nás.ak malému to nič nerobí nechaj to tak a nezatazuj sa tým.

lenka255
autor
23. feb 2015

ja sa bojím aby to nebolo niečo zlé a doktori s tým nič nerobia

inull5
23. feb 2015

@lenka255 kedy si to zistila?koľko času ubehlo doteraz?

lenka255
autor
23. feb 2015

asi pol roka pred vianocami sme boli na kontrole predt ým som si to nikdy nevšimla keď som ho umývala on je síce strašné žihadlo tak neviem odkedy to tam má

inull5
23. feb 2015

@lenka255 ak myslíš na nador ci podobne veci tak pol roka je dlhá doba a to by tvoj syn trošku inak už mal.máte deformitu rebra a hotovo🙂ortoped to videl?ak nie tak zbehni este tam a nechaj to tak.

lenka255
autor
23. feb 2015

🙂