Vyrážka u trojtýždňového dieťatka na krku
@katka281 aj moje drobo to má...v decembri mal rok...naša pediatrička vravela, že to časom zmizne
Dakujem zienky, upokojili ste ma, som pisala aj nasej pediatricke a poslala jej foto, ze to nie je hemangiom. Aj mne povedala ze to zmizne same casom, zevraj to ma 9 z 10 deti od narodenia a teda niekto to ma aj do puberty ci dospelosti. Ale je to neskodne, odlahlo mi 🍀
@katka281 ha, ha... tiez sme to mali a tiez som myslela ze potnicky... aj som natierala kremom par dni🙂...Po anglicky sa to vola Stork Bite🙂... ze ked ho bocian zdvihol tak mu tam ostala ranka.
My sme tak mali vzadu v okoli linie vlaskov a aj na cele (to s vola Angel Kiss).
Su to len neskodne znamienka. Zevraj to vzadu na krku moze ostat aj permamentne ale nie je to poznat lebo je to pod vlasmi alebo golierom. Veru som aj zabudla sa pozriet ci to stale ma... teraz (14 mesiacov) ma uz dlhe a huste vlasy.

@katka281 je to hemangiom- nicim nenatierat. Na poradni to ukazte pediatricke. Ma to aj moj mladsi syn- moze a nemusi to zmiznut.