icon

Vyrazky

martinagnidova
Dnes o 11:41

Dobrý deň. Trápime sa už 2 mesiace. Syn má takéto ruky, ešte horšie. Potom sa vyhadzal po tele, slabiny a tak. Ja som sa vyhodila pár vyrážkami a strašne to svrbí. Doktori to uzavreli s tým, že je to svrab. Nemali sme chodbicky, ani nič podobné. Manžel to nedostal, ďalšie dve deti tiež nie. Nezdá sa mi, žeby to bol svrab. Natretí sme boli všetci 2x, syn 3x.,vsetko vystriekane, vydezinfikovane, vyprate.. Všetko. Ale ono to neprechádza. Stiahne sa to po kreme a po pár dňoch znova vypuknu. Nemá niekto skúsenosť?

kacena4
Dnes o 12:07

vyzera to ako svrab, treba pokracovat v liecbe (moj nazor)

martinagnidova
autor
Dnes o 13:46
@kacena4

vyzera to ako svrab, treba pokracovat v liecbe (moj nazor)

@kacena4 pokračujeme. Len ja už nechápem. Nikto v jeho okoli to nemá, netuším odkiaľ to ma, a deti 2 nemajú a manžel tiež nie.

kacena4
Dnes o 14:38
@martinagnidova

@kacena4 pokračujeme. Len ja už nechápem. Nikto v jeho okoli to nemá, netuším odkiaľ to ma, a deti 2 nemajú a manžel tiež nie.

@martinagnidova neviem ako dlho to ma, ale mala som ziaka, ktory to mal cez 3 mesiace a nevedel sa z toho dostat chudak

anonym_51ba3b
Dnes o 17:08

@martinagnidova vyzerá to ako dyshidrotický ekzém, mávala som to na rukách, hrozne to svrbelo. Objavilo sa to pri strese a hlavne po sladkom a múčnom jedle. Po úprave stravy sa to stratilo.