Vyražky na zadku a chrbte ruky u detí.
Prosím vás, syn má toto na zadku, a keď sedel na serbliku, daval si ruky za chrbát, opieral si ruky o ten zadok, a už to má aj na chrbte ruky. Rovnaké pľuzgiere. Poradíte mi, conby to mohlo byt?
Ahoj, svrbí to? Molusky majú takú preliačinku, tuto to nevidím. Nemôže to byť svrab?
@anonym_autor molusky to nebudu tie sa nesiria tak rychlo ze oprie si ruky na zadok a su tam molusky. A ma toho vela to bude nieci ine
Ahoj, svrbí to? Molusky majú takú preliačinku, tuto to nevidím. Nemôže to byť svrab?
@ika02 cez deň sa raz trosku poskriabal na ruke. A večer pri zaspavani je nervózny, aj si poplace, mrvi sa.
Keby ma svrab, to by sa snáď neustále skriabal ci?
@anonym_autor molusky to nebudu tie sa nesiria tak rychlo ze oprie si ruky na zadok a su tam molusky. A ma toho vela to bude nieci ine
@slavomira236 ďakujem za príspevok.
@ika02 cez deň sa raz trosku poskriabal na ruke. A večer pri zaspavani je nervózny, aj si poplace, mrvi sa.
Keby ma svrab, to by sa snáď neustále skriabal ci?
@anonym_autor svrab práveže v noci najviac svrbí. Cez deň by pri dotyku (pritlačení) cítil skôr také pichanie, ako keby milión drobných ihliel ho naraz pichlo.
@anonym_autor svrab práveže v noci najviac svrbí. Cez deň by pri dotyku (pritlačení) cítil skôr také pichanie, ako keby milión drobných ihliel ho naraz pichlo.
@ika02 ale on sa neskriabe. Nikde. Len je hore, nevie zaspať
@anonym_autor takže svrbelo to. Celu noc. Prosím Vás naozaj to môže byť svrab ? Nemali by sme to aj my, rodicia??
@anonym_autor takže svrbelo to. Celu noc. Prosím Vás naozaj to môže byť svrab ? Nemali by sme to aj my, rodicia??
@anonym_autor Dobrý deň. U nás je rozšírená 7 choroba. Mamičky spomínali podobné ťažkosti. Najprv teplota a potom vyhádzanie.Ja už mám deti veľké.
Je na tých "starších" vyrážkach taká drobulinká chrastička? Svrab by ste chytili všetci, ale inkubačná doba 1-3 týždne.
@anonym_autor to bude nieco konktaktne, podrazdene vlasove lozka - folikulitida, skus okupat par krat v hypermangane, ci sa to nevysusi.

Mozno molusky