icon

Vyrážky u bábätka

simaa111
30. apr 2025

Zdravím. Čo to podla vas moze byť,raz je to lepšie raz horsie. Samo planujem s nou ísť k lekarke len teraz sa to takto zhoršilo. Dakujem

Vyrážky u bábätkaVyrážky u bábätkaVyrážky u bábätka
katkakuch1
30. apr 2025

Pekný deň. Takto sa môjmu synovi prejavil atopický ekzém. Naozaj čo najskôr treba navštíviť lekára, lebo pod tou bradou to má bábätko už naozaj škaredé a môže ju to bolieť

tinka_1807
30. apr 2025

@simaa111 Toto vyzerá ako ekzém. Určite k lekárke. Možno vás pošlú aj na alergologiu.

simaa111
autor
30. apr 2025
@tinka_1807

@simaa111 Toto vyzerá ako ekzém. Určite k lekárke. Možno vás pošlú aj na alergologiu.

@tinka_1807 obdvodna mi najprv povedala že je to zaparenina no mne sa to nepozdávalo kedze sa jej to zacalo ťahať až na líčka vidim že to dobre neni

simaa111
autor
30. apr 2025
@katkakuch1

Pekný deň. Takto sa môjmu synovi prejavil atopický ekzém. Naozaj čo najskôr treba navštíviť lekára, lebo pod tou bradou to má bábätko už naozaj škaredé a môže ju to bolieť

@katkakuch1 určite s ňou piatok zase pojdem o obvodnej nech nas niekde posle

denych
30. apr 2025

Ahoj aj u nas mal taketo prejavy ekzem (sposobeny alergiou na mliecnu bielkovinu)

simaa111
autor
30. apr 2025
@denych

Ahoj aj u nas mal taketo prejavy ekzem (sposobeny alergiou na mliecnu bielkovinu)

@denych ja som si dnes vsimla že ked trochu s nou prejdem po slnku zcerveneje to viacej. Uvidim cez víkend ako to bude vyzerať zatiaľ davam holtov krem

denych
1. máj 2025
@simaa111

@denych ja som si dnes vsimla že ked trochu s nou prejdem po slnku zcerveneje to viacej. Uvidim cez víkend ako to bude vyzerať zatiaľ davam holtov krem

@simaa111 moze byt ze len nejaka reakcia na nieco ine, my sme sa vytrapili kym nam povedali spravnu diagnozu, potom sme museli prejst na umele mlieko bez mliecnej bielkoviny a vsetko sa upravilo