icon

Vyrážky u ročného dieťaťa

dominika6182
24. jan 2026

Ahojte, ročnej dcére sa vyhodili takéto vyrážky. Sú červené a majú biele pupno.Má ich po tele asi 20 /svrbia/- na chrbte,bruchu,tvári,vlasoch,ušoch...
Boli sme na pohotovosti a tam nám dali fenistil kvapky a masť, s tým že to nie sú kiahne ani osýpky. A ak sa to nezlepší máme ísť v pondelok ku svojmu lekárovi.
Prací prášok ani žiadnu kozmetiku sme nemenili.
Neviete o aké vyrážky sa jedná? Samozrejme v pondelok hneď opäť navštívime lekára. Ďakujem

danielahamar
24. jan 2026

Kiahne, teda za mňa isto

dominika6182
autor
25. jan 2026
@danielahamar

Kiahne, teda za mňa isto

@danielahamar
Boli sme na pohotovosti ešte raz. Povedali,že kiahne sú to neni,lebo nemá teplotu. Zajtra pôjdeme ku kožnej. Uvidíme.

martul
25. jan 2026
@dominika6182

@danielahamar
Boli sme na pohotovosti ešte raz. Povedali,že kiahne sú to neni,lebo nemá teplotu. Zajtra pôjdeme ku kožnej. Uvidíme.

@dominika6182 moje deti nemali teplotu a boli strašne vyhádzané.
Toto naozaj nie je dôvod ísť na pohotovosť a už vôbec nie s vyrážkami. Zbytočne preháňate seba aj dieťa.

danielahamar
25. jan 2026
@dominika6182

@danielahamar

@dominika6182 ani moje dieťa nemalo teplotu pri kiahnach🙄

anonym_988b9d
25. jan 2026
@danielahamar

@dominika6182 ani moje dieťa nemalo teplotu pri kiahnach🙄

@danielahamar ani moje nemalo teploty. tiez mi to pride, ze su to kiahne. Uvidite, ci sa to zmeni na vodnate pupaciky . ale teda na pohotovost by som s tym uz nebehala a dr. skor volala az nenakazite vsetky deti v cakarni

maryetta
25. jan 2026

Rozmyslam ci moji mali nejaku teplotu.

ankare
25. jan 2026

@dominika6182 Podľa mňa kiahne. Skoré uzdravenie!

dominika6182
autor
25. jan 2026
@martul

@dominika6182 moje deti nemali teplotu a boli strašne vyhádzané.
Toto naozaj nie je dôvod ísť na pohotovosť a už vôbec nie s vyrážkami. Zbytočne preháňate seba aj dieťa.

@martul Myslím si , že keď dieťa 2 dni nespí a trhá si vlasy od bolesti,lebo ho to svrbí . Neje . Je dôvod ísť na pohotovosť. Asi sa nebudem pozerať ako sa trápi. Ale každého vec!

dominika6182
autor
25. jan 2026
@ankare

@dominika6182 Podľa mňa kiahne. Skoré uzdravenie!

@ankare Ďakujem 🙂

michaela329
25. jan 2026

Môj brat nemal teplotu a mal kiahne, mne to tiež tak pripadá.

dominika6182
autor
26. jan 2026
@michaela329

Môj brat nemal teplotu a mal kiahne, mne to tiež tak pripadá.

@michaela329 Áno boli sme ukázať fotku nášmu lekárovi a sú to kiahne.

Ďakujem za komentáre