Vyrážky u štvormesačného dieťaťa
ak sa ti napacia, tak nemas nejak nad cim premyslat. vyzera to ako pluzgier. asi by som neotalala a zbehla aj na pohotovost
Ahoj, aj mojej dcérke sa to sem tam vyhadzuje presne také ako máte Vy. Mala to aj mimo očkovania, ale nepochopila som z Tvojho písania, či Tvoja dcérka prekonala kiahne? Ak sú v dedine rozšírené tak čakaj, že ich môže ale ani nemusí dostať. Ešte sa Ťa spýtam, svrbí ju to? Tie pľuzgieriky sú vyplnené čírim hnisom?
@danny698 ešte nemala kiahne ani staršiu nedávam do škôlky kvôli tomu. Nie vôbec ju to nesvrbi. A práve preto nechcem odrazu ísť k lekárovi lebo ma aj ekzem ( suche červené fliacky ale to už dlho) a na to mi dal len lipobase a ešte nejaký krém myslím že s kortokoidmi. A povedal že deti do 3. Rokov majú takú pleť aj keď to má dlho sa opakujúce. A neviem či to je hnis alebo len tekutina. Také tvrdé je tom na dotyk.
To vyzera ako kiahne
@palla12 neviem čo môžu byť tie pupačiky ale ak má ekzém ja by som kortikoidy takému malému dieťaťu nedávala (vlastne ani sebe by som ich nedala) Skúste od spoločnosti KAMEDIS Atopic krém na tvár a telo, je úžasný, ja si ho neviem vynachváliť. Pôsobí protizápalovo, má probiotické pôsobenie na pokožku a je úplne na prírodnej báze, žiadna chémia. My ho používame celá rodina a stačí si ho dať tak málo, že už ho máme doma mesiac a stále je tuba takmer plná :D
Ahoj,este sa jej to robi?boli ste u lekara?

Na pohľad to je ako pluzgierik. Lepšie som jej to už nevedela odfotit pri nej.