icon

Vyšetrenie jadierok u detí. Kde ho robia? Ako ste boli spokojné?

zuzana581
2. jún 2009

Ahojte. CHcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s vyšetrením jadierok u novorodencov. Kde to detičkám robili a či ste boli spokojné. Mňa lekárka poslala na teslovú do súkromnej ambulancie, kde sa musí samozrejme platiť, lebo vraj ambulanciu v ružinove neodporúča a to som nepočula iba od nej. Ak to nerobia nikde inde, tak pôjdem na tú teslovú a zaplatím mu to, ale chcela som vedieť, či sa dá ísť aj inam a samozrejme aby bol ten lekár čo to robí dobrý.

danu
2. jún 2009

zuzana my sme boli na Kramaroch, tak vam to urobia urcite 😉

claudinka
2. jún 2009

Na Teslovej je lekar super, objednas sa a nemusis cakat.. ale zase mozno budes mat stastie aj inde a hned budes na rade 😉

bubatinko
2. jún 2009

my sme chodili do Probiosu/ blizko Mileticky/ boli sme spokojny nadmieru .... aj teraz s druhym synom sme tam chodili a to nebyvame uz v BA.... v Ruzinovskej tam chodila kamoska s malou a bola velmi nespokojna hlavne so spravanim sa lekara...vraj arogantny....

tin007
2. jún 2009

zuzana, my sme boli v malackach, lebo v ba by sme museli cakat 2-3 mesiace ☹ a maly postolky dost neznasal. vzali nas tam v priebehu par dni, bezplatne (ide iba o tu cestu). pozri si web nemocnicna.sk, je tam aj formular na objednanie a aj telefonicky kontakt, objednava sa na konkretny cas, inak to vysetrenie bolo urobene za 5 min a tusim sme cakali 5 min, takze pohodicka, je to tam nove, ciste, v osmom mesiaci ideme opat.

tin007
2. jún 2009

zuzana a vysetrenie robi dr. kusin, ktory je hodne znamy (clanky, rozhovory a tak) odbornik a velmi mily clovek

potapko
2. jún 2009

Zuzka, my sme boli na Antolskej a bolo to fajn. Islo to velmi rychlo, takze sme cakali velmi malo. A neplatili sme 😉

zuzana581
autor
2. jún 2009

TIN007 ďakujem. Pozriem to. A vy čo ste boli na antolskej tak tam aj patríte? Byvate v petržalke? Lebo mne povedali, že ak tam nepatrím, tak ma nevezmú a vraj na kramároch riešia klbiky iba keď je s nimi nejaký problém, tak preto som založila túto tému, že ako to je a kam sa dá ísť.

potapko
2. jún 2009

Zuzi, ano patrim na Antolsku. Ale mozno by to stalo za opytanie, keby si sa tam isla pozriet.

halime
5. jan 2012

A robia sa taketo vysetrenia aj v Anglicku?