icon

Vyšetrenie ročného dieťaťa u kožného

martina8833
21. okt 2016

Ahojte maminky..chcela by som sa opytat ci tu nema niektora skusenosti s vysetrenim u kozneho lekara s rocnym dietatom ?

tana85
21. okt 2016

S dvojmesacnym a úplne ok. Keďže nešlo o nič bolestivé a lekárka sa malej pekne prihovárala, tak nebolo nič zvláštne. Alebo na čo konkrétne sa vlastne pýtaš?

martina8833
autor
21. okt 2016

V podstate na priebeh vysetrenia..ze ci robia nejake testy alebo nieco podovne podla coho zistia co je dietatu

dievcatko8
Autor odpoveď zmazal
avirka
21. okt 2016

pozrie postihnute miesta, neviem, ci ake ine vysetrenie cakas u kozneho?

martina8833
autor
21. okt 2016

Takze nerobila ziadne testy..myslela som si lebo pri mslych detoch by sa to asi ani nedalo..dakujem

avirka
21. okt 2016

testy? tie skor potom robi alergolog, a odbery potom predsa zavisia len od vysetrenia a diagnozy

dievcatko8
Autor odpoveď zmazal
sardinka336
21. okt 2016

@martina8833 ake testy ma robit kozny? Kozny pozrie postihnute miesto a navrhne liečbu nechapem čo riešiš, dietatko si to ani neuvedomuje.

hivanik
22. okt 2016

Ano, aj kozny robi testy! Zboznujem ked je tu niekto za mudreho, ale zalezi od diagnozy.

martina8833
autor
23. okt 2016

Mne osobne testy robili tak preto som bola zvedava ze ci to robia aj pri malych detoch. Ale asi fakt zalezi od diagnozy. A riesim to lebo ma zaujima co budu dcere robit !!!

tana85
25. okt 2016

@martina8833 ja som tiez nevedela co tam bude, ale naozaj len pozrela cele dieta pod lampou. naivne som ocakavala nejake pristroje, nieco specialne, a nic. takze sa netreba nicoho bat