Vyšetrenie ročného dieťaťa u kožného
Ahojte maminky..chcela by som sa opytat ci tu nema niektora skusenosti s vysetrenim u kozneho lekara s rocnym dietatom ?
V podstate na priebeh vysetrenia..ze ci robia nejake testy alebo nieco podovne podla coho zistia co je dietatu
pozrie postihnute miesta, neviem, ci ake ine vysetrenie cakas u kozneho?
Takze nerobila ziadne testy..myslela som si lebo pri mslych detoch by sa to asi ani nedalo..dakujem
testy? tie skor potom robi alergolog, a odbery potom predsa zavisia len od vysetrenia a diagnozy
@martina8833 ake testy ma robit kozny? Kozny pozrie postihnute miesto a navrhne liečbu nechapem čo riešiš, dietatko si to ani neuvedomuje.
Ano, aj kozny robi testy! Zboznujem ked je tu niekto za mudreho, ale zalezi od diagnozy.
Mne osobne testy robili tak preto som bola zvedava ze ci to robia aj pri malych detoch. Ale asi fakt zalezi od diagnozy. A riesim to lebo ma zaujima co budu dcere robit !!!
@martina8833 ja som tiez nevedela co tam bude, ale naozaj len pozrela cele dieta pod lampou. naivne som ocakavala nejake pristroje, nieco specialne, a nic. takze sa netreba nicoho bat

S dvojmesacnym a úplne ok. Keďže nešlo o nič bolestivé a lekárka sa malej pekne prihovárala, tak nebolo nič zvláštne. Alebo na čo konkrétne sa vlastne pýtaš?