Vysoké ASLO u dieťaťa
Dobrý deň prosím poraďte mi syn 8 má vysoké aslo 4000, pred 2 rokmi bol na operácii mandlí nosných aj krčných keďže nám bolo povedané že po operácii sa mu aslo upraví respektíve zníži no nič...
Absolvovali sme rôzne vyšetrenia ako napríklad zubné, ORL atď na ORL mi povedali že oni nemajú čo riešiť keďže má vyoperované mandle že s ich hľadiska je zdravý. Robili mu výteri všetko ok crp ok chodíme na imunológiu alergológiu kde mu to každý pol rok kontrolujú no bohužiaľ žiadny úspech na alergiu berie zenaro a na imunitu imunor som už zúfalá bolia ho kĺby kosti a nevládze veľmi sa potí kto má s týmto nejaké skúsenosti napíšte mi ďakujem za každú radu
@ivka24895 napíšem ti súkromnú správu keď tak
Reumatologia, kardiologia absolvovane?
@ivka24895 robili mu aj vysledky na latex, crp, sedimentaciu? To moze byt skor reumaticky problem. Ved to musi pediater riesit.
@anonym_efc634 nie nemá rakovinu kôli čomu si mi napísala či nemá rakovinu? Kôli tým hodnotám či?
@ivka24895 zvýšené aslo býva aj predzvesť reumatického ochorenia (sama som zažila), píšeš, že ho bolia kĺby…
@ivka24895 skuste si pozriet pandas syndrom ....... neidje nahodou uskostlivy , precitlively ? Unava , caste choroby a podobne .....
@ivka24895 môže mať zápal inde v tele ako v mandliach?
Nemala som az tak vysoké aslo, ale stabilné aj s crp vysoké. Chodila som na reumatologiu, tam bolo všetko ok, orl, zubné, proste všetko. Neprišli na to, kde je problém. Vraj v tele je nejaký zápal, ale nikto nevie kde je. Ale takto vysoké hodnoty, určite by som riešila reumatologiu.
Syn mal 3000 a nález streptokoka v zuboch. Po vyliečení (vybratí pokazených zubov) to kleslo behom mesiaca na 400.
Vyzerá to u vás nábeh na reumu. Aj nás tam poslali a boli by sme sledovaní, keby to nekleslo.
Ale musia nájsť zdroj, tak vysoké ASLO nemôžu nechať tak.
Zuby?
Reumatologicka odporučila akú liečbu? My sme brali v tých vysokých hodnotách Ibalgin 3x denne dlhé tyzdne, potom tp znížili na 2x a 1x. 200mg
Syn Aslo od 2000-4000 bolesti rúk, nôh, kĺbov, svalov ...
Streto a stafylokok v nose, hrdle. On už nemal žiadne prejavy, išli sme na stery všetci 4. Zistili, že som nosičom, napriek tomu, že som pol roka nebola ani len nachladena.
Pre liečili nás oboch, potom kontrolné stery a už to klesalo. Do roka bol ok.
Nebýva to náhodou streotokok?

@ivka24895 prepáč budem veľmi priama neľakaj sa zbytočne. Sto percentne nemá rakovinu?