Vysoké teploty a dojča
Ahojte baby.
Mám prvé dieťatko 9+mes.
Poraďte Kedy chodite kocikovat von pri takych už vysokých teplotách ako 30-35+ C ? Dieťatko máte v kočíku už len v plienke?
Zatial chodime skoro ráno od 8-10 ale poobede sú už otrasne teploty až do 20.00.
Dieťatko neoblubuje vôbec kočík a teplo a keď začne plakať samozrejme sa spoti aj ked by bol holý na kompletku.
bývame na západe Slovenska.
Najradšej spinká doma v postieľke takže v kočíku len pozera , málokedy sa stane, že zaspí.
Ďakujem
Tak keď neobľubuje kocik prečo ho kočíkovať viac krát denne? Veď ho nechaj doma spat ja som si tak najlepšie oddýchla lepšie jak sa natriasat ulicami v tom teple. Poobede ho môžeš zobrať niekde na deku ak nemá rad kocik alebo ja som nosila na rukách toto medziobdobie kým nechodilo dieťa

Tak treba ho zvykať aj na takéto teploty, budúce roky nás čakaju podobne horúčavy... Samozrejme, vyhýbať sa priamemu slnku a prechádzkam medzi 11-16h. Ja som deti v kočíku nenechávala len v plienke, vždy som im dala aj bavlnené tielko aby salo pot. Po chládku, niekde v parku alebo pri vode sa kľudne môžete pohybovať. Nemusite byť dlho a von by som chodila a určite skôr ako o 20h