Výsyp u mesačného dieťaťa
Ahojte
Stretli ste sa s tým niekto?
Dieťa je na umelom mlieku (neviem či to ma niejaky súvis )
Na dotyk “hrbolate”

Nebola chorá? Neboli ste v kontakte s niekym infekčným? Lebo toto vyzerá ako z infekčného ochorenia typu 5,6ta choroba, osýpky a iné
@kristinka92 dieťa ma len mesiac(chora nie je), je len doma a na prechádzkach .
S nikým v kontakte ako so mnou a babkou nebola .
Je možný prejav osýpok, bez kontaktu infikovaného?podla mňa nie
@kristinka92 dieťa ma len mesiac(chora nie je), je len doma a na prechádzkach .
S nikým v kontakte ako so mnou a babkou nebola .
Je možný prejav osýpok, bez kontaktu infikovaného?podla mňa nie
@olinecka53 Z umelého mlieka sa jej to nespravilo, keby si dojčila tak by sme mohli rozmyslat nad alergiou na niečo co si zjedla, ale takto veľmi nie je o com. Za mna kontakt s niekym (zazila som že kamoskina babicka prišla s herpesom k novorodencovi, takze ja už sa nečudujem nicomu) alebo prenesený kontakt kvapockami, ale ktovie akého ochorenia.. Nemohlo ju ešte niečo uštipnúť?
@olinecka53 Z umelého mlieka sa jej to nespravilo, keby si dojčila tak by sme mohli rozmyslat nad alergiou na niečo co si zjedla, ale takto veľmi nie je o com. Za mna kontakt s niekym (zazila som že kamoskina babicka prišla s herpesom k novorodencovi, takze ja už sa nečudujem nicomu) alebo prenesený kontakt kvapockami, ale ktovie akého ochorenia.. Nemohlo ju ešte niečo uštipnúť?
@kristinka92 ma to na celom telíčku , môže to byt reakcia na prášok?
Ešte som si všimla ze keď je ma chladnom mieste tak sa to dáva do poriadku
A keď sme na slnku a je jej teplo tak začne sa to objavovať a vyskytovať na iných miestach
Dnes ju babka zobrala na ruky a hneď sa vyhodila na ruckach a nohách .
@kristinka92 ma to na celom telíčku , môže to byt reakcia na prášok?
Ešte som si všimla ze keď je ma chladnom mieste tak sa to dáva do poriadku
A keď sme na slnku a je jej teplo tak začne sa to objavovať a vyskytovať na iných miestach
Dnes ju babka zobrala na ruky a hneď sa vyhodila na ruckach a nohách .
@olinecka53 Nie je preobliekaná, že by to boli potnicky? Ale nesedí mi že úplne vsade, to sa zvykne fakt iba na určitom mieste ktoré sa prepocuje. Teoreticky aj prášok by mohol byt, menila si ho za nejaky iný?
@olinecka53 Nie je preobliekaná, že by to boli potnicky? Ale nesedí mi že úplne vsade, to sa zvykne fakt iba na určitom mieste ktoré sa prepocuje. Teoreticky aj prášok by mohol byt, menila si ho za nejaky iný?
@kristinka92 práveže vôbec, prášok žiadna zmena .
Určite navštívim v pondelok lekára , ale je víkend tak mám mrle v zadku ze čo sa deje 🤷🏻♀️
@kristinka92 práveže vôbec, prášok žiadna zmena .
Určite navštívim v pondelok lekára , ale je víkend tak mám mrle v zadku ze čo sa deje 🤷🏻♀️
@olinecka53 Teploty nemá? Nie je placliva, viac než doteraz? No určite najprv kontaktuj lekára a nech vás objednajú kedy môžete s týmto prísť, ked je taká maličká
Ja by som sla k dr ihned s neznamou vyrazkou u mesacneho. Kludne aj na pohotovost. Vsetko dobre 🧡 a daj vediet, co ti dr povedal
Takze to mizne a vracia sa? To bude skor reakcia na nieco. Tiez by som isla hned k lekarovi kedze ma len mesiac.
S mesačným bábätkom by som už bola na pohotovosti, nečakala by som.
@olinecka53 je bežné, že takéto kožné prejavy sa zhoršujú, keď je človek na slnku alebo spotený, v tom by som súvis nehľadala. Ak nemá teplotu a iné ťažkosti tak ani vírus ako 5.6.7. choroba, či koľko ich je. A tie sa aj tak začínaju teplotou a vysyp az potom ale nie až takýto a na celom tele. Buď je to iný vírus alebo reakcia na niečo, každopádne je to mesačné dieťa bez očkovania a rozmahaju sa nám tu kadejaké ,,zabudnute,, choroby. Určite by som nečakala a vzala ju na pohotovost ešte dnes. Nikto ti tam nepovie, že si nemala chodiť, práveže s takým bábätko odporúčaju radšej prísť hneď.
S mesacnym babatkom s takymto exantemom, ak to ma aj inde nez na jednej nohe, chodte hned dnes k pediatrovi.
kazda choroba do 6 m patri doktorovi, s tymto by som sla aj na pohotovost
@olinecka53 choď na pohotovosť

Nebola chorá? Neboli ste v kontakte s niekym infekčným? Lebo toto vyzerá ako z infekčného ochorenia typu 5,6ta choroba, osýpky a iné