Výtok u 12-ročnej
Ahojte dcéra má 12 a minulé ráno s dosť silným výtokom na celé nohavičky menzes ešte nemá nemá na to ešte postavu nemá ani prsia ani zadok nič myslíte že taký silný výtok je v poho
V jej veku som tiež mala výtok. Bez iných ťažkostí.
Do pár mesiacov prišiel menzes.
Pcakavaj že za chvíľu má menštruáciu. Treba sa s ňou porozprávať a do školy zbaliť vložky, aby sa jej nestala nejaká nehoda
A ochlpenie? Ja si myslim, ze tie prsia nemusia byt (zadok uz vobec nie). Ale skor hormonalne veci ako ochlpenie, pot…
Ja mám 27 a telo ako 12 ročné dievča a to som porodila 2 deti.
Žiadne prsia, zadok. Chudé nohy.
Pýtajú sa ma či jem a ako som mohla rodiť.
Neriaď sa postavou, ale tým čo hovorí jej telo.
Co ma menzes s postavou??
Jasne, ze to moze byt naznak, ze sa blizi menzes, hormony ocividne zacinaju robit svoju robotu..
Porozpravaj sa s dcerkou, nech nie je prekvapena a pokial nema ine problemy (svrbenie alebo zapach) nestresuj ju zbytocne, pockajte,co sa z toho vyvinie...
Ako baby píšu. Ak ju nič nesvrbi,neboli,nezapacha, hlási sa menzes. Ja som ho dostala ako 12r,žiadne kozy ani ženská postava doteraz a to mám už 2 deti 😁🤦
a zvaz vymenu lekarky...
Menštruácia nemá nič s typom postavy 🤦♀️ to snáď vie každá príčetná žena, takže asi nechápem slovo lekárky
Nič jej nie je, zdravé dievča v puberte.
Moja dcéra má 11 a už tiež má výtok. Ja to neriešim. Nesvrbí, nepáli. Prichádza puberta...