icon

Výtok u 12-ročnej

lindus555
22. okt 2023

Ahojte dcéra má 12 a minulé ráno s dosť silným výtokom na celé nohavičky menzes ešte nemá nemá na to ešte postavu nemá ani prsia ani zadok nič myslíte že taký silný výtok je v poho

ada12345
Autor odpoveď zmazal
lenqua_12325
22. okt 2023

V jej veku som tiež mala výtok. Bez iných ťažkostí.
Do pár mesiacov prišiel menzes.

pribinak
22. okt 2023

Pcakavaj že za chvíľu má menštruáciu. Treba sa s ňou porozprávať a do školy zbaliť vložky, aby sa jej nestala nejaká nehoda

lindus555
autor
22. okt 2023

@pribinak neviem či má za chvíľu menštruáciu písala som nemá na ňu postavu aby ju mala tak povedala dr.

zuza265
22. okt 2023

A ochlpenie? Ja si myslim, ze tie prsia nemusia byt (zadok uz vobec nie). Ale skor hormonalne veci ako ochlpenie, pot…

pribinak
22. okt 2023

@lindus555 kramy majú ak ženy čo majú kozy jak lentilky pod kobercom, žiadne boky, žiadny zadok

sweet20
22. okt 2023

@lindus555 moja neter ma 17 a vyzera postavovo ako dieta/chlapec.. ziaden zadok, prsia, chuda, utla.. a menzes mala tiez skoro

lenqua_12325
22. okt 2023

Ja mám 27 a telo ako 12 ročné dievča a to som porodila 2 deti.
Žiadne prsia, zadok. Chudé nohy.
Pýtajú sa ma či jem a ako som mohla rodiť.
Neriaď sa postavou, ale tým čo hovorí jej telo.

taga
22. okt 2023

Co ma menzes s postavou??
Jasne, ze to moze byt naznak, ze sa blizi menzes, hormony ocividne zacinaju robit svoju robotu..
Porozpravaj sa s dcerkou, nech nie je prekvapena a pokial nema ine problemy (svrbenie alebo zapach) nestresuj ju zbytocne, pockajte,co sa z toho vyvinie...

mili7
22. okt 2023

@lindus555 Moja dcéra patrila a aj patrí v triede medzi najmenšie, najútlejšie baby. Skoro żiadne prsia, zadok, ani boky a menzes dostala keď mala 11,5 roka. Tiež bol predzesť ten výtok.

elizita
22. okt 2023

Ako baby píšu. Ak ju nič nesvrbi,neboli,nezapacha, hlási sa menzes. Ja som ho dostala ako 12r,žiadne kozy ani ženská postava doteraz a to mám už 2 deti 😁🤦

svokrinjazykmonika
Autor odpoveď zmazal
svokrinjazykmonika
22. okt 2023

@lindus555 je to okay. Treba sa s ňou porozprávať a pripraviť ju na menzes. A treba jej povedať že aj ten výtok je v poriadku, ja som si ako malá myslela že mám kvapavku 😂 lebo som tomu nerozumela, že prečo mi tam tečie.
@ada12345 načo taká panika? Veď je to úplne normálne. 🙄

gelifil
22. okt 2023

a zvaz vymenu lekarky...

jenny224
22. okt 2023

Menštruácia nemá nič s typom postavy 🤦‍♀️ to snáď vie každá príčetná žena, takže asi nechápem slovo lekárky

januska12323
22. okt 2023

Nič jej nie je, zdravé dievča v puberte.

monro
23. okt 2023

Moja dcéra má 11 a už tiež má výtok. Ja to neriešim. Nesvrbí, nepáli. Prichádza puberta...