icon

Vývoj vyrážok pri kiahňach

2. mar 2025

Prosim Vas pekne dcera ma 8 ma kiahne mala horucku aj dva dni ale ma malo vyrazok horucku uz nema dnes ale ma ich len 6. Bude ich mat este viac? To sa este bude objavovat vsak? Ma len na chrbte a na ruke a na bedre. Malo by ich byt viac nie? Zajtra ideme dr

pribinak
2. mar 2025

Nemusí ich mat viac. Niekto má 6 pupakov a niekto ich pri čísle 250 prestane počítať

pe_mi
2. mar 2025

Moje deti mali zopár.obaja

autor
2. mar 2025

@pribinak :D :D jezis prepacte dakujem ale tak som sa zasmiala ste mi spravili dobru noc, dakujem 🙂

anavixy
2. mar 2025

Preco idete k dr? Ste objednani? S kiahnami sa bezne k dr nechodi, hlavne nie bez vedomia lekara.
No a k otazke, nie, nemusi ich uz mat viac a aj moze, oboje je v poriadku. Moze sa stat, ze ked ich ma malo, bude aj malo protilatok, ale ked mala aj horucku, verim, ze imunita pracuje naplno.

ankare
2. mar 2025

Na čo ides k Dr.? S kiahnami sa nemá behať.
Skóre uzdravenie!

autor
2. mar 2025

@ankare aha nevedela som rano zavolam este ze mi hovorite. Opytam sa

zuzkaa1991
3. mar 2025

Ak ma kiahne pošlite sms foto alebo emailom ja som tak ukazala dr a potvrdila mi kedze ocr som bola si.pytst bez dieťaťa.....tak ako pisu vysse niekto ma viac niekto menej ak su to naozaj kiahne moze ist este dostst v budúcnosti.....bratranec tak mal ked bol mensi ze trosku potom o ako 18r dostal od mladsej sestry a potom mal vsade 😇 moja napr ani teploty nemala ale vyhadzana zaa bola riadne🙈

stvura
3. mar 2025

vobec ich nemusi mat viac...moje tri deti mali spolu kiane s minimalnym odstupom (doniesol najstarsi zo skolky), najstarsi syn mozno 20ks, dcera 6-8 a najmladsi bol obsiaty cely (ostali mu jazvy lebo ako 2r sa mi nepodarilo ho presvedcit aby si ich neskriabal)

jaskolka
3. mar 2025

S kiahnami k doktorovi neodporúčam ísť, načo aj? Prejde tým v podstate každé dieťa.Ja som len poslala pediatricke fotku a potvrdila mi to.
Čo sa týka vyrážok,môžu ešte pribúdať,ale aj nemusia.

sense
3. mar 2025

Môj brat kedysi mal asi 4-5, ja som bola horšia ako muchotrávka bodkovana
Inak pokiaľ nemá dieťa vyrážky na sliznici a priebeh má ľahký nie je ani treba ísť k lekarovi

22lucy
Odpoveď bola odstránená
ariannazara
3. mar 2025

Mala som presne tak keď som bola dieta 6 kiahni potom som dostala opäť v 18ke a to som ležala na infekcnom tyzden v 40-kach horuckach.

autor
3. mar 2025

@ariannazara juj mame 12:/ ale to je nic aj ja by som chcela viac, no nevadi len ma to mätie

autor
3. mar 2025

@sense ma taky lahsi mala len raz horucku cely den a nic. Pupaky odseba a nesvrbia ju moc a uz je bez horucky, nema ich velke ale uz 12. Tak dakujem 🙂

autor
3. mar 2025
autor
3. mar 2025

Ockovanie len pre kiahne - nedam urcite. Ak uz nema ho, navyse dalsia " oslaba".

tassyn
3. mar 2025

A to očkovanie sa od koľkého veku odporúča? My sme tiež kiahne nemali a syn má už 10. Snažili sme sa o niekoho chytiť ale vždy ho to obišlo.

22lucy
Odpoveď bola odstránená
barbora854
4. mar 2025

@22lucy jasne už utekame sa všetci očkovať 🤦🏻‍♀️boze také husy ako ty nech nesiria ďalej tieto kraviny

autor
4. mar 2025

@barbora854 nema sa kde napchat su to vyprah.ludia

22lucy
Odpoveď bola odstránená
barbora854
4. mar 2025

@22lucy do svojho decká nedám žiadne olovo ani nič podobne keď tebe to robí dobre a myslíš že si matka roka nech sa páči .sama to len svojmu decku do budúcna s kiahňami zhorsujes .cim staršie dieťa tým horšie .tvoje očkovanie ho neochráni naveky ale matka roka prosím tá choďte na všetky vakcíny tie sajrajty

autor
4. mar 2025

@barbora854 robí reklamu vakcinam (ona vie preco). Keby ma nasledky z ockovania potom zbadá...

22lucy
Odpoveď bola odstránená
barbora854
Odpoveď bola odstránená
22lucy
Odpoveď bola odstránená