icon

Vyzerá to ako hemangióm?

larissa788
Včera o 18:23

Ahojte ženy ma niektora mamička skusenosty s hemangiomom?? Moja mala tu červenu škvrnu od narodenia.. mala ma 7 tyždnov..zatial obvodna lekarka že to budeme sledovať že keby sa stalo že to rastie..žeby potom začala. Liečba..ale o 3 hodiny neskor ked sme prišli s lekara som si všimla že dcerke sa urobila hrčka na hlavičke..prosim vas ma stym niekto skusenost... budem vdačna za každu radu

katkaseiner
Včera o 18:37

moj ma hemangiom cca od 5 rokov a je to ako hrčka pod kožou - boli sme aj na rentgen, je to skalcifikovane, ma to vedla ucha. Len to dlhodobo sledujeme

larissa788
autor
Včera o 18:53
@katkaseiner

moj ma hemangiom cca od 5 rokov a je to ako hrčka pod kožou - boli sme aj na rentgen, je to skalcifikovane, ma to vedla ucha. Len to dlhodobo sledujeme

@katkaseiner a myslite ze vyzera to na hemangiom?

euka210
Včera o 18:54

@larissa788 moj jeden syn mal hemangion, do roka tusim zmizol.
Aj neterka mala na hlave, tiez zmizol casom.

anonym_6d63f0
Včera o 18:58

@larissa788 to na brušku je hemangióm, ale to na hlavičke vyzerá ako buchnute nie?Predtým tam vobec nič nemala?

larissa788
autor
Včera o 19:18
@anonym_6d63f0

@larissa788 to na brušku je hemangióm, ale to na hlavičke vyzerá ako buchnute nie?Predtým tam vobec nič nemala?

@anonym_6d63f0 nie mala tam červenu škvrnu.. ale neudrela sa..nic proste s nicoho nic sa jej to tam našlo

larissa788
autor
Včera o 19:19
@euka210

@larissa788 moj jeden syn mal hemangion, do roka tusim zmizol.
Aj neterka mala na hlave, tiez zmizol casom.

@euka210 ďakujem za radu

slavomira236
Včera o 23:17

@larissa788 mojej sa takto spravil na hlavicke ked mala 3 mesiace..mala hrcku ktora trosku rastla a ako rastla hlavicka nejako sa to splaslo a stratilo. Boli sme s tym aj na onkologii v kosiciach..vraj len sledovat. A kedala 2 roky zas sa jej spravil hemangiom zvecera do rana prakticky na nosteku ten bol povrchovy taka gulicka. Ten jej zas stale krvacal vzdy si ho zadrhla pred mastupom do skolky som jej dala odstranit.

slavomira236
Včera o 23:20
@larissa788

@euka210 ďakujem za radu

@larissa788 moze byt hemangion. Su povrchove podkozne alebo vnutorne ma peceni.

larissa788
autor
Dnes o 04:45
@slavomira236

@larissa788 mojej sa takto spravil na hlavicke ked mala 3 mesiace..mala hrcku ktora trosku rastla a ako rastla hlavicka nejako sa to splaslo a stratilo. Boli sme s tym aj na onkologii v kosiciach..vraj len sledovat. A kedala 2 roky zas sa jej spravil hemangiom zvecera do rana prakticky na nosteku ten bol povrchovy taka gulicka. Ten jej zas stale krvacal vzdy si ho zadrhla pred mastupom do skolky som jej dala odstranit.

@slavomira236 ovplyvňuje to nejako zdravie dieťaťa ?

agnes28
Dnes o 07:36
@larissa788

@larissa788 moja dcéra má od narodenia na predlakti. Keď bola maličká, sledovali nás kvôli tomu, boli sme na vyšetrení zraku , na sono brucha čo si pamätám.
Tie na koži sú neškodné, ale treba zistiť či sa nevytvorili nejaké aj vnútri tela. Tie by mohli predstavovať komplikácie . Ale netreba mať obavy dopredu, býva to zriedkavé

larissa788
autor
Dnes o 07:38
@agnes28

@larissa788 moja dcéra má od narodenia na predlakti. Keď bola maličká, sledovali nás kvôli tomu, boli sme na vyšetrení zraku , na sono brucha čo si pamätám.
Tie na koži sú neškodné, ale treba zistiť či sa nevytvorili nejaké aj vnútri tela. Tie by mohli predstavovať komplikácie . Ale netreba mať obavy dopredu, býva to zriedkavé

@agnes28 ďakujem za radu v pondelok ideme k lekarovi

slavomira236
Dnes o 08:47
@larissa788

@larissa788 nie v nicom problem nebol. Davala som pozor ked som ju cesala. Az ten povechovy stale krvacal na nose vzdy si ho zadrela najma ked spala a rano vsetko od krvi.vsnkus perina plachta. Z malej gulucky krvi ako na zabijacke Krvacanie sa tazko zastavuje tak chirurg jej ho musel odstranit.