icon

Z čoho môžu byť takéto pľuzgieriky?

esterkamala
8. júl 2022
Z čoho môžu byť takéto pľuzgieriky?
kacena4
8. júl 2022

ma to len na kolenach? vyzera to ako od stvornozkovania otlacene, alebo ako keby na niecom sedelo dieta a otlacilo sa

esterkamala
autor
8. júl 2022

@kacena4 to sú pľuzgieriky a stále sa vyhadzuje...okolo klbou na rukách na nohách a kde tu de po tele

martinkatinka
8. júl 2022

@esterkamala bola si u lekara s tym?

aamaria9
8. júl 2022

@esterkamala nemala v poslednej dobe antibiotika?

deti95060810
8. júl 2022

ja to vidím aj na chodidle a na stehne pod sukničkou... teploty nemá? alebo aké má iné príznaky? nechutenstvo, ...

marci987
8. júl 2022

Podla mna je to zihlavka. Mne sa take iste robi,ja mam telelnu zihlavku.Cize alergiu na teplo.

surama
8. júl 2022

@esterkamala Raz som mala podobnu alergicku reakciu. Na pohotovosti mi potom nieco pichli, ale ja som mala aj opuchnute nohy. Bolo to asi z hub.

dudos
8. júl 2022

@esterkamala podľa mňa to vyzerá na zihľavku. Môj syn prekonal akútnu zihľavku ako dvojročný. Mal veľmi ťažký stav. Teraz bude mať sedem rokov a má obdobia keď je to horšie. Zistili mu skríženú alergiu, intoleranciu na potraviny a aj na chémiu v potravinách. My sme sa už za tých 5 rokov pekne nastavili. Postupne mu zavádzame aj potraviny, ktoré mu nerobili dobre. V malom množstve.
Aj máš doma kvapky fenistil tak vyskúšaj dať. Môj syn má predpísaný zyrtec. V ťažších prípadoch dithiaden. Keď sme boli hospitalizovaní v nemocnici bol na medrole a prísnej diéte.
Malý mal prvú akútnu zihľavku v auguste, boli sme na lúke sa jedol jablko. Po tom komplet celý opuchol. Opuchy mal na kĺboch, dlane opuchnuté, mal výsy, opuchy mu modrali. Aj konečník ak modrý.