Z čoho môžu byť tieto vyrážky na pokožke?
Ahojte môjmu bratovi sa mu spravili takéto vyrážky z čoho to môže byť

Nemáte doma vnútri domáce zvieratá? Mačky alebo psy? Podoba sa mi to na dermatofytozu skús pozrieť , prenášaci sú zvieratá. Je to typ plesne dáva sa na to imazol krém to dostať v lekárni a tabletky peroralne užívať. 😊
Nemáte doma vnútri domáce zvieratá? Mačky alebo psy? Podoba sa mi to na dermatofytozu skús pozrieť , prenášaci sú zvieratá. Je to typ plesne dáva sa na to imazol krém to dostať v lekárni a tabletky peroralne užívať. 😊
@dominika1277 no dokonca 😲
@dominika1277 nemajú domáce zvieratá a skoro stále ho niečo ustipne
@dominika1277 no dokonca 😲
@biba_18 tak skús ísť do lekárne vypytaj si imazol krémpastu a natierať 3 krát do dňa to je taká biela pasta aspoň zatiaľ kým sa dostane ku koznemu lebo čakacie lehoty 🥲
Ahoj, vyzerá to ako alergická reakcia na štípance.
No tak ťažko povedať keď štípance tak fenistil potom a zodac oboje bez predpisu 😊
@biba_18 tak skús ísť do lekárne vypytaj si imazol krémpastu a natierať 3 krát do dňa to je taká biela pasta aspoň zatiaľ kým sa dostane ku koznemu lebo čakacie lehoty 🥲
@dominika1277 ja nieeee, to autorka ☺️
V bazene nebol?

to je poštípané