Začervenané intímne partie u bábätka
žienky, nemá niekto skúsenosť s tým, že by sa bábätku dievčatku stale ako keby zaparovala oblasť intýmnych partií, ale ritka nie, tá je krásna ... už od narodenia máme s tým problém, má teraz už 5a pol mesiaca .. som zúfalá, konzultujem stále s lekárkou, vystriedali sme mnoho masti ( sudocream, bepanthen, rybia masť, fialova vodička, pytiol, imazol už mala aj framykoin, ) stále sa jej to robí, dobré je to možno jeden dva dni a zas sa zopakuje, nepoužívam vlhčene obrúsky, iba ak je pokakana, potom ihned umývam odličovacím tamponom namočeným v repíku, osuším a poriadne natriem, ked som menej natrela zhoršilo sa to, zmenili sme plienky ( pampers active baby, sensitiv, lupilu, babylove a aj som plienkovala), už by som dala hoc čo aby sa jej to krásne vyhojilo, na peniazoch nezáleží, no trápi ma že jej neviem pomôcť
akurát som na to myslela že vlhke všetko mala a že či jej nevadí prave to, no prakticky som sa aj bála vyskúšať či neurobím ešte horšie
@123mala123 naco ju po kakani unyvas vlhcenymi servitkami? Umy ju rovno v umyvadle/vani
@123mala123 Umývať pod tečúcou vodou, žiadne odlicovacie tampóny. A potom natrieť rybou masťou. Nám sudocrem a bepanthen spôsobovali že mala tiež stále zaparenu.
@mimi3008 vlhcene nepouživam len na hovienka a aj to preto lebo nemam tečucu vodu.. naši vodari si davaju načas
@zuzuky nemame tečucu vodu .. cakame na pripojenie teraz .. preto odličovacie tampony .. nemam možnosť stale jej robiť vaničku ked som o 2 bareloch vody dokým príde muž a to mam doma aj staršieho syna
Tiez sme s tym mali problem asi do stvrteho mesiaca ale pomohol nam imazol a pytiol, umyvali sme sa pod tecucou vodou a vzdy pri vymene plienky je chvilu len tak na podlozke hola. A vymenili sme plienky z lupilu an pampers sensitive. Do kupela sme prisipali vzdy trosku ovseneho kupela
@123mala123 kup si obyčajný pytiol z lekarne ,po prvom použitý uvydiš zmenu, ziadny sudokrem a podobne ani púder nepoužívaj. Ešte môžeš zadok s fenom vysušiť, s tým budeš mať 100% zadok suchý.Ja to tiež tak robím.Nikdy nemali zaparení zadok moje deti
@ildiko36 pytiol som používala tiež ako tak z najhoršieho pomohol no teraz nie
@joesvk pije moje mlieko a aj Nutrilon, určitý čas ho vôbec nepila .. čiže to to zrejme nebude
@123mala123 hľadala by som príčinu inde, naša - síce v 5 rokoch ale u nej to bola intolerancia na lepok

@123mala123 aviril detský zasyp ste skúšali?