Zachrípnué 5-mesačné bábätko z plaču vonku
Ahojte, myslite ze treba ist k doktorke ked je 5m babatko zachripnute z toho ze plakalo vonku ? Ziadne ine priznaky nema , len ten hlas je dost hrozny.. :-/ Alebo mate skusenost s nejakym pripravkom z lekarne ? Este sme chori neboli tak mam obavy...
ako dlho ma taky hlas? ak mu ozaj nic ine nie je, tak netreba ist nikam ani na to nic davat.
@chillibubble od vcera rana.... a teda mozem ist normalne s nou von ked je taka?bojim sa ze mi zas zacne revat
tak by som len sledovala, ci nezacina kaslat, nema teplotu alebo nadchu. nasej takto zacala choroba, ze najprv zachripla, potom o den-dva nastupila horucka. a citala som, ze aj laryngitida moze takto zacat.
ak jej nic ine nie je, isla by som normalne von. mozno len po okoli domu, ze by si sa vedela rychlejsie vratit domov. moja bezne reve vonku(ked ma zachvat), ale ta ma uz cez 4 roky, tak to je ine ako babatko.
deti su z placu zachripnute uplne bezne. ako prislo tak odide. ani lekar ti na to nic neda (vlastna skusenost). moja starsia mala koliky, plakala sialene a zachripnuta bola snad 4 mesiace vkuse, kym tie koliky presli. ak jej okrem zachripnutia nic nie je, tak neries.
@matkahelka lenze mi to pride ze ona az tak dlho neplakala, a vonku este ani neni do minusu, takze by velmi rychlo z toho zachripla....neviem no, dufam ze sa to nerozvinie nijak :-/
mne staci na pubertu kricat 2minuty a som zachripnuta 😂 ved ak mas pocit, ze je to vazne, chod s nou k pediatricke. budes pokojna.

Nie, netreba.