Zadržiavanie prdov u malých detí: Kedy to zvládajú?
Od akeho veku vedeli vase male deti zadrziavat v spolocnosti neznamych ludi prdy?
@kitycat Tak citat snad vies, ci nie? Ci tvoje dieta uz v perinke vedelo, ze prdiet za ma len doma?
sudiac podla syna a deti v jeho okoli je to dost individualne. kolko rokov ma tvoje dieta?
zadrziavanie prdov nie je zdrave. a niekedy ani mozne. takze skor zatajovanie a nenapadne vypustanie je predmetom nauky 😀
moj syn ma 5 rokov a vzdy hned oznami ze si prdol..aj ked je na jude alebo medzi ludmi....myslim ze z toho nikto nerobi nic zatial, ale uz mam pocit ze sa s nim o porozpravam....
Moj ma 6 a prdne si obcas aj v spolocnosti, ale zatial som to nejak neriesila, lebo sa to stane fakt obcas. Zato doma si prdne rad 😁 Vediem ho k tomu, ze ked si prdne (doma aj mimo) tak je potrebne povedat pardon.
to je taka mila tema 🙂 Normalne som sa zamyslela kedy si to zacal uvedomovat, ze sa to nepatri....fakt neviem, asi pri nastupe do skoly
Netreba zadržiavať, je to nezdravé, ale púšťať ticháčka aby nikto nevedel odkiaľ to prišlo.

Coze