Zaoblený nart na nôžke u 9 mesačného syna
Ahojte, nemá niekto skúsenosť? Všimla som si pri davani topánok môjmu synovi že ľavú nozku mu neviem obuť ako by mal ten nart trochu oblejsi ako pravý.. Dá sa to dokopy samo alebo treba to nejak riešiť? DR SOM volala ale nezdvíha. Ďakujem.
@nikuska845 ahoj. My mame pravu nozku hrubsiu. Absilvovali sme uz asi 20vysetreni, od sona, rentgenov, genetiku, vnutornevorgany, onko. Vsetko negativne. Tiez ma vyssi nart na pravej. Prisli sme na to v 7m ked zacal chodit, ma 13, asymetria tam je, ale musis sa zahladiet. Odporucam topanky protetika
@lindusss2016
@lianka123 ďakujem vám.. Lebo on sa už na nôžky stavia a aj tak som si to všimla... Len som sa zľakla keďže je to moje prvé bábätko.. Ale ste ma ukludnili😁
@nikuska845 nemas za co. Ja naopak neodporucam ziadne topanky pre zacinajuceho chodca. Je leto, v pohode doma uplne naboso a vonku kozene capacky, ale nespevnovat nohu.

Pri 9 m dietati nemusis nohy absolutne riesit. Keby mal nrjaku anomaliu, tak si to vsimnu davno. Chodidla babatiek su este tucnucke, vyvijat sa zacnu po niekolkych mesiacoch chodze