Zápal po náušnici u bábätka
Ahojte, dcerke sa zapalila nausnica a mala to strasne .predpisali nam framykoin mast a antibiotika , myslite ze je potrebne podavat aj antibiotika 5mesacnemu babatku?
Nedôveruješ lekárke? Skôr doverujes úplne cudzím ľuďom na internete?
Tu polovica zúčastnených neovláda učivo 5teho rocnika ZŠ
Framykoin je dobrá mastička to by jej mohlo zabrať
daj jej, čo ti predpísal lekár.
Nemyslis vaune tvoju otázku či? Ved nedaj a uvidíš ake budú potom následky. Neviem ako vaša pediatrická a z našich ani jedna len tak hlava nehlava atb nepredpose. Toboz babetkam!
Ak by som ti napísala- o jedine, dr je koža atb vobec babetku netreba, Franklin stačí - fakt by si ma vzala vážne?
Riskuj svoje zdravie ked tak, ale nie svojich detí. Ved ta dr vue snáď co tobi.
Aké ATB predpísal dr?
Nebola to nasa pediatricka ale pohotovost… a ked som citala letacik od atb tak je tam ze od 6mesiacov..atb su cefzil
Na zapálenú dierku od náušnice mi stále stačilo vyčistiť a natrieť framykoin. Vždy to veľmi rýchlo zabralo. Ale tak nie som lekár, ani som nevidela dierku. A na Tvojom mieste by som tiež určite mala pochybnosti, aj keď cefzil sa môže aj pri zápaloch kože podávať. Možno na pohotovosti zhodnotili, že je to silno zapálené... Verím Ti, že si si nie istá postupom dr.
A crp jej ani nerobili.. tak sa bojim aby atb nespravili viac skody
Ja som zapalenu dierku potierala sprejom dezinfekcnym z dmky
ako mne to pride divne na zapalenu dierku dat atb 🙈

To my naozaj nedokazeme objektivne zhodnotit, ked nevidime tu dierku, nepozname ostatne detaily. Robili jej aj crp? Asi lepsie bude vediet ten lekar, ktory to ordinoval, nez neznami laici na MK.