icon

Zápal po náušnici u bábätka

5. apr 2025

Ahojte, dcerke sa zapalila nausnica a mala to strasne .predpisali nam framykoin mast a antibiotika , myslite ze je potrebne podavat aj antibiotika 5mesacnemu babatku?

anavixy
5. apr 2025

To my naozaj nedokazeme objektivne zhodnotit, ked nevidime tu dierku, nepozname ostatne detaily. Robili jej aj crp? Asi lepsie bude vediet ten lekar, ktory to ordinoval, nez neznami laici na MK.

pribinak
5. apr 2025

Nedôveruješ lekárke? Skôr doverujes úplne cudzím ľuďom na internete?
Tu polovica zúčastnených neovláda učivo 5teho rocnika ZŠ

lucialucy43
5. apr 2025

Framykoin je dobrá mastička to by jej mohlo zabrať

zmrzlinka8
5. apr 2025

daj jej, čo ti predpísal lekár.

svetlonos
5. apr 2025

Nemyslis vaune tvoju otázku či? Ved nedaj a uvidíš ake budú potom následky. Neviem ako vaša pediatrická a z našich ani jedna len tak hlava nehlava atb nepredpose. Toboz babetkam!
Ak by som ti napísala- o jedine, dr je koža atb vobec babetku netreba, Franklin stačí - fakt by si ma vzala vážne?
Riskuj svoje zdravie ked tak, ale nie svojich detí. Ved ta dr vue snáď co tobi.

nika23t
5. apr 2025

Aké ATB predpísal dr?

autor
5. apr 2025

Nebola to nasa pediatricka ale pohotovost… a ked som citala letacik od atb tak je tam ze od 6mesiacov..atb su cefzil

nika23t
5. apr 2025

Na zapálenú dierku od náušnice mi stále stačilo vyčistiť a natrieť framykoin. Vždy to veľmi rýchlo zabralo. Ale tak nie som lekár, ani som nevidela dierku. A na Tvojom mieste by som tiež určite mala pochybnosti, aj keď cefzil sa môže aj pri zápaloch kože podávať. Možno na pohotovosti zhodnotili, že je to silno zapálené... Verím Ti, že si si nie istá postupom dr.

autor
5. apr 2025

A crp jej ani nerobili.. tak sa bojim aby atb nespravili viac skody

evuska135
5. apr 2025

Ja som zapalenu dierku potierala sprejom dezinfekcnym z dmky
ako mne to pride divne na zapalenu dierku dat atb 🙈