icon

Zapálený pipík u dvojročného

mimipanagi
6. sep 2021
vitriolka
6. sep 2021

odvar z repika

nelca0510
7. sep 2021

@mimipanagi dnes uz ti babske rady nepomozu,kedze o par hodin si u lekara

lydiasabolova
7. sep 2021

ahoj, len zo zvedavosti, čo ti na to dr. dal? môj syn mal pred dvoma týždňami tiež zapálený, ale išiel víkend, tak ja som mu ho pretierala iba nechtíkovou masťou (nič iné som doma nemala) a zabrala, za 2-3 dni bol ok

luna116
7. sep 2021

@mimipanagi odvar z harmančeka/repíka. Framykoin masť.

luna116
7. sep 2021

@mimipanagi ak nemáte nič z toho, pomôže aj prevarená vychladená voda na izbovú teplotu a Rosalgin.

diewcatqoo
7. sep 2021

Nam dala lekarka Framykoin mast a kupali sme v hypermangane asi 3 dni.

ajko2011
7. sep 2021

Ja som to vždy riešila odvarom z harmančeka a s tým som oblievala niekoľkokrát do dňa. Vždy pomohlo. 🙂

sjuzi
7. sep 2021

Môj starší syn to mal v tom veku niekoľkokrát, odvary nepomohli vôbec, museli sme na výplachy na urológiu - so striekačkou mu to dr vypláchol s betadinom. V štyroch rokoch potom išiel na stiahnutie a odvtedy bol pokoj. Dnes má 14 a vraj je všetko v porádečku 😀 😀 Ale na "zážitky" z urológie si pamätá dodnes...

zuvelyn
7. sep 2021

Urologia nech sa vytlaci hnis a aplikuje framykoin alebo ina ATB. My sme ho synovi nevedeli aplikovať pod predkozku ako sa ma, radšej sme si zbehli tri dni po sebe na urológiu a nesahali mu na to sami. Do troch dni to mal úplne zahojene.

evkamotka
7. sep 2021

Repik kupel+framykoin nam na to dala dr

mimipanagi
autor
7. sep 2021

@lydiasabolova ahoj tak ja som malého od Včera nechávala sedieť vo vode s kamilkami 3 krát po 15 min tam sedel . A dnes to mal už lepšie keď sme šli k lekárovi dal mu masť framykoin. A v kúpeli ešte budem pokračovať 2-3 dni a tu masť 3 krát do dňa

lydiasabolova
9. sep 2021

@mimipanagi ahoj, vďaka za info.. ja som si aj myslela, že atb+kúpele.. môj syn mal asi len podráždenie od nejakej špinky, nie baktériovú infekciu, lebo ja som mu natierala iba ten krém a dostal sa z toho

mimipanagi
autor
9. sep 2021

@lydiasabolova my sme mali predkozku prilepenu