icon

Zapareniny u dieťaťa

mamicka123321
26. feb 2026

Ahojte chcela by som sa opýtať synovi sa urobilo toto, som prvorodička, neviem môže to byť zaparenina alebo nejaká vyrážka? Čo na to?
Používané vlhčené hipp krém weleda a plienky pampers.

karamelka1234
26. feb 2026

@mamicka123321 imazol krem a a umývať čistou vodou žiadne servítky, a veľa vetrať

anonym_c52283
26. feb 2026

presne tak, aspon na cas zrusit vlhcene a umyvat iba cistou vodou a tamponom, nedavat plienku nech sa vetra vacsinu dna. Nam ale imazol ani kremy nezabrali, ak to uz bolo zle, u nas jedine zasyp, ale to uz si vyskusas sama co bude pasovat. Hlavne vetraj daj si na podlozku a nech si lezka 😊 z pampers premium care sme mavali vzdy zapareniny, pouzivali sme na striedacku ine a ked sa ustalilo tak active baby pasovali viac.

kremlika
27. feb 2026

@mamicka123321 zrusit vlhcene a umyvat iba vodou, ani ziadne mydlo, pokial sa mu to nezlepsi a kremovat a ako baby napisali, tak vela vetrat

anonym_e96e10
27. feb 2026

Ahoj , toto podla mňa nemáš z plienok " vyhádzane.. ako často prebalujes dieta ? , ja som používala hocijaké plienky vsetko možné ale ani raz som nemala deti zaparene,, toto sa stane keď necháš dieta dosť dlho v precikanej plienke.

nela1561
27. feb 2026

podla mňa na toto je najlepší sudocream.

bijuuska
27. feb 2026

@mamicka123321 ja nedám dopustiť na bepanthol. Za mňa najlepši krém. Dlho vydrží a vytvára takú ochrannú mastnú vrstvu že sa ta zaparenina nevytvorí. Pomáha aj na ukľudnenie ak už nejaká vznikla. A z mojej skúsenosti najhoršie plineky sú pampers. Najmä tie premium. Obe deti vyhádzané po použití.

beata_k
27. feb 2026

@mamicka123321 Nedavaj mu tam toho tolko. Staci jemna vrstva. Pokozka musi dychat.