Zapareniny u dieťaťa
Ahojte chcela by som sa opýtať synovi sa urobilo toto, som prvorodička, neviem môže to byť zaparenina alebo nejaká vyrážka? Čo na to?
Používané vlhčené hipp krém weleda a plienky pampers.
presne tak, aspon na cas zrusit vlhcene a umyvat iba cistou vodou a tamponom, nedavat plienku nech sa vetra vacsinu dna. Nam ale imazol ani kremy nezabrali, ak to uz bolo zle, u nas jedine zasyp, ale to uz si vyskusas sama co bude pasovat. Hlavne vetraj daj si na podlozku a nech si lezka 😊 z pampers premium care sme mavali vzdy zapareniny, pouzivali sme na striedacku ine a ked sa ustalilo tak active baby pasovali viac.
@mamicka123321 zrusit vlhcene a umyvat iba vodou, ani ziadne mydlo, pokial sa mu to nezlepsi a kremovat a ako baby napisali, tak vela vetrat
Ahoj , toto podla mňa nemáš z plienok " vyhádzane.. ako často prebalujes dieta ? , ja som používala hocijaké plienky vsetko možné ale ani raz som nemala deti zaparene,, toto sa stane keď necháš dieta dosť dlho v precikanej plienke.
podla mňa na toto je najlepší sudocream.
@mamicka123321 ja nedám dopustiť na bepanthol. Za mňa najlepši krém. Dlho vydrží a vytvára takú ochrannú mastnú vrstvu že sa ta zaparenina nevytvorí. Pomáha aj na ukľudnenie ak už nejaká vznikla. A z mojej skúsenosti najhoršie plineky sú pampers. Najmä tie premium. Obe deti vyhádzané po použití.
@mamicka123321 Nedavaj mu tam toho tolko. Staci jemna vrstva. Pokozka musi dychat.

@mamicka123321 imazol krem a a umývať čistou vodou žiadne servítky, a veľa vetrať