Zápcha u 3-ročného alebo nevie tlačiť?
Ahojte...máme problém s kakaním u 3ročného. Trvá to už od novembra...vraj je to psychického rázu kvôly odplienkovaniu. Do vtedy pekne kakal...od vtedy len tlačí a tlačí a nič. Bud len bobkoval a už keď musel tak sa vykakal ale raz za 7 dní. Tlačí tak, že si sadne na zem a pučí sa ale vidno ze netlaci do zadku ale stiska paste. Dr. nam poradila homeo, na chvilu pomohli. Pije dost, papa aj polievky, nestazuje sa na bolest brucha. Mali ste niekto taky problem? Prosim o rady
naša malá má podobný problém akurát že ona sa zas nevie vykakať v sede iba postojačky tak ma teda zaujíma čo ti tu mamičky poradia... inak ak je to podobne ako u nás tak keď zadrží stolicu tak nakoniec aj zápchu má a ide to ťažšie... len my máme aj podozrenie na alergiu na kravské mlieko lebo aj syn ju má a tiež nám ho zapekalo ale on zas radšej kakal na nočníku ešte ani nesedel... tak je to možno aj nejaký tráviaci problém... nám pomáha raz za čas keď už dlhšie nekaká dať glycerínový čípok pre deti a vykaká sa do 20 minút zatiaľ sme len raz dali ale tak vždy sa tak raz za 2-3 dni vykaká to nám vtedy nekakala asi 5 dní
Naša bude mať 2 roky a tiež sa nemôže vykakat. Na moje naliehanie jej zobrali krv a vyšlo jej alergia na BKM
Mali sme aj my pokus dat mu cipok..no co ten robil...mliecneho moc neje, ma rad domaci jogurt biely ale teraz vyse mesiaca kaslal tak som mliecne vysadila, sladke som sa snazila obmedzit...ale to babkam darmo hovorim. Idem vyskusat este mlieko z ovsenych vlociek. Jablka hrusky nefunguju, slivku do ust neda...tak uvidime

@sandris22 je taka rozprávka a tam je,, pou,, sa volá a to h... O. Mohla by si mu to zapnúť.. Kúpiť takého,, pova,, a ráno by mohol on robiť pova do serblika... Moja dcéra tiež kakala a robila pova😊