Závraty u 6-ročného dieťaťa: Skúsenosti rodičov?
Dobrý den .
Chcem sa spýtať , popredu hovorím , že riešime veci u pediatra a neurologa , len čakáme na vyšetrenia a chcem spýtať , ci nemá niekto podobnú skúsenosť s dieťaťom.
Dcéra 6 rocna , ma posledné dva mesiace točenie hlavy , aj v ľahu , niekedy ma pocit točenia , alebo pohybu dopredu / dozadu , niekedy hovorí , že sa cíti ako vo výťahu .
Odvcera nám hovorí , že ma pocit , že iste predmety sa jej zdajú ďaleko , niektore , že sú malé ako sú skutočnosti.
Ako keby mala nejakú priestorovú deformáciu ?
Ideme v pondelok na neurologiu , potom na orl ,ale rada by som sa spýtala , ci niekto neriešil niečo podobne ?
Inak nevracia , nie je jej na vracanie , chodi a pohybuje sa normálne , pediater ju vyšetril .
Bola za tie dva mesiace aj chorá , mala silnejšie virózy . Teraz momentálne zdravá .
Dakujem
presne odporucam ocne drzim palceky
@luckymirka môj syn 10r. podobne .. sťažuje sa ze keď si ľahne a zavrie oči je ako na hojdačke alebo sa mu točia nohy .. každý večer pomaly .. ma histamínovu intoleranciu ale berie enzým aj očné máme riešené aj neurológia v minulosti. Netuším co to je
@mata.g Ahoj. Prosím ťa prišli ste na niečo? Momentálne sa nato už dlhšie sťažuje dcera-8 rokov
Budem volať dr ale ze ci náhodou nievies o tom viac
Dakujem
Môj syn ked mal okolo 6rokov, tak večer plakaval lebo že vidí veci ďaleko, hlasy tiez divne. Nič mu nezistili, vekom to odznelo. Až neskôr som zistila, že mal syndróm Alenky v ríši divov. Skús si o tom prečítať
@smoulinka1505 ahoj Neurológia v norme, doteraz nevieme. Pripisujem to najskôr histamínovej reakcii, kedy telo má pocit opilosti..

@luckymirka ocne vysetrenie mozno doplnit este chudiatko :(