Zažívacie problémy u trojročného dieťaťa
Dcerka ma nonstop redsiu stolicu, nie tvarovanu. Dlho som to spajala so zubami, potom mala v zime hnacku akoby rotavirusy. Po chorobe mala stolicu aj 3x a vzdy som ju musela kupat. Teraz slusam bezlaktozovu dietu, stolicu menej casto ale stale je to redsie, neformovane.
Neviem co skusit este vylucit.
Doktorka robila iba odbery na virusy, bakterie v stolici a stale nic viac. Vobec sa mi to nepaci.
Chcela by som skusit bezlepkovu stravu - po akej dlhej dobe by sa prejavilo zlepsenie? Mozno potom vajicka.
dakujem
Pediater vie zobrat zakl. odbery na lepok ci laktozu. Ty to kratkodobym vysadenim zisti nevies. Naviac divila by sa kde vsade je lepok. Podla vysledku potom posiela na gastro.
Bezlaktozove neznamená bez mlieka🫣😉😆, takže najprv bezmliecnu treba a až potom lepok, vajce a tak
@zuzikxx ahoj, a prečo skúsaš? Ak by si šla s dcérou na gastro, mala by byť zaťažená lepkom, aby sa niečo zistilo. Diagnózy sú rôzne. Skús to gastro a alergo. Skoré zlepšenie prajem
@jamimo skor to, ze doktorka vzala stolicu na vurusy a bakterie, nic nevyslo a sesteicka videla h.. a vraj je normalne, aj komunikacia s nimi, musim ju zmenit
@jamimo skor to, ze doktorka vzala stolicu na vurusy a bakterie, nic nevyslo a sesteicka videla h.. a vraj je normalne, aj komunikacia s nimi, musim ju zmenit
@zuzikxx sestrička iný talent, ak podľa vzhľadu stolice vie, že dieťa je v poriadku 🤦 Ale chápem tvoju frustráciu, niektoré sú dôležité ako 💩 v tráve...

@zuzikxx ahoj, a prečo skúsaš? Ak by si šla s dcérou na gastro, mala by byť zaťažená lepkom, aby sa niečo zistilo. Diagnózy sú rôzne. Skús to gastro a alergo. Skoré zlepšenie prajem