Zdurené ďasná u trojmesačného bábätka? Poradíme!
Ahojte žienky, posledný týždeň je môj malý veľmi nevrlý, uplakaný, doslova miestami až uvrieskaný. Chce sa len nosiť, ale aj pri nosení musím kráčať, keď si sadnem, zas je zle. Hlavičku už drží krásne a na brušku miloval byť, teraz však väčšinu času na brušku len žužle podložku, gauč, rukávy, ruky, no čo mu príde. Hryzie ma aj do ramena. 😄 Slintá tak, že mu sliny padajú na zem, keď ho nesiem. Ruky sú v ústach neustále, cumlík, ktorý miloval mi začal odmietať. Je mi jasné, že sú to prirodzené veci v tomto mesiaci, len sa chcem opýtať, či by to nemohli byť ďasná. Nemyslím si, že sa prerezávajú, to má ešte kopec času, ale či náhodou nie sú zdurené a či mu práve tie nerobia zle. Možno je to len nejaké nové obdobie, ale pre istotu sa opýtam. 😄

@hsara99 joj a čo by mu mohlo pomôcť? Nejaký gélik, alebo to prosto len prežiť? 😄
@anicka2486 no môjmu velmi pomáhalo studené na ďasná, normálne som šupla kusatko na pár minút do mraziaka. Potom také kusatko čo je ako keby kefka, nech si to poriadne masíruje. A na bolesť keď už je to moc tak gélik Kamistad baby. 🙂
@hsara99 ďakujem pekne 😊 len môj malý má o týždeň 3 mesiace a hračky si zatiaľ len obzerá, keď ich má v ruke, do úst ho to neláka, len svoje vlastné ruky a hryzie do všetkého, keď to má blízko úst, takže neviem ako ho “prinútim” si pchať tieto srandy do úst. Skúsim mu to nejako ukázať. 😄

No toto sú podľa mňa jasne zúbky 😄 súdim podľa môjho keď mu rástli, presne takto mal zdurene dasienka.