Zelená nádcha u 3-ročného dieťaťa
Ahojte, 3ročný syn je od stredy chorý, má veľmi silnú nádchu, dávala som mu morskú vodu a odsávala som, keďže si nevie výfukať nos. No od včera má už hustý zelený sopel a zateká mu nádcha, pridal sa už aj kašeľ. Čo mu mám dať na ten hustý zelený sopel, aby mu to ustúpilo? Bola by som rada, keby sme víkend prežili relatívne v kľude. Ďakujem za radu 🙏
zeleny sopel znamena ze telo bojuje s chorobou a umieraju pri tom biele krvinky ktore fsrbia sopel na zeleno, treba len pokracovat, morska sol odsavat, nam dost pomohla inhalacia lepsie to rozpustilo hlien. nasivin a nieco na kasel mucosolvan napr
Kup nieco na rozpustanie hlienov z dutin, ak mi nevytekaju sople von dobre. napr sinupret, striekaj casto morsku vodu do nosa a ked nejde vysmrkst, je odsavacka na nos so zapojenim na vysavac, cca 10e stoji. ja to pouzivam stale a to ma dcera uz 4r, vytiahne to lepsie tie sople nez vysmrkanie. Je to klasicky priebehu virusovej alebo bakterialnej infekcie, pokial nema vysoku teplotu a zvysne crp, s ATB by som to neriesila, na zaver bude vlhky kasel, bude vykasliavat hlieny..tam mozes zase nejaky sirup kupit na lepsie vykasliavanie, nie na potlacenie kasla
Včera si mala ísť k lekárke alebo jej zavolať. Teraz už len pokračovať v tom čo robíš a počkať do pondelka. Hlavne fúkať, fúkať, fukat
No moj syn 3r 28.10 zacal s priesvitnym soplom neskor zeleny a o 2 dni sa pridal kasel. Striekala som mu sterimar s medou nasivin,inhaloval Vincentku. Bral kalobu,sinupret sople mu hlavne v noci zatekali, vyfukat nos si vie krasne. Na kasel bromhexin, neskor stoptussin a inhaloval aj ambrobene. Sople mu prestali ist no zda sa mi ze ma zadne a tie mu stekaju do hrdla a drazdia ho na kasel. Horucky nemal vobec kaslal hlavne v noci. A samozrejme vitaminy C,D probiotika. Takto sme sa trapili viac ako 2 tyzdne a sli sme k dr. Zistila mu zapal priedusnice a cely zahlieneny. Dostal antibiotika a zeleny trifed. Je mu uz lepsie aj ked stale pokasliava hlavne rano ked sa zobudi mi pride taky zahlieneny este.Teraz lutujem e som nesla s nim hned k lekarke uz mohol byt fit. Takto je doma uz tri tyzdne este buduci tyzden ho necham doma kym pojde do skolky
Zeleny sopel=infekcia, to nevyliecis sama nicim, smer doktor a pamycon ti predpise

Zavolať na pohotovosť či vám nepredpisu lokálne ATB napr Pamycon