icon

Zelená stolica u 12 dňového bábätka

luciachh
31. okt 2021

Ahojte baby, asi potrebujem len ukludnit.
Maly ma 12 dni, kojim, als raz za den mu dam aj UM, konkretne Bebu, nakolko mam naozaj krvave bradavky a potrebujem si oddychnut, plus mam pocit ze odo mna malo taha.
Je zelena stolica ktora ma rovnaku konzistenciu ako zlta v poriadku? Pachne rovnako, mozno troliliinka intenzívnejšie.
Ma ju poslednych 24 hodin.
Nemam pocit ze by bol hladny, neplace, spinka, cika...

katulastraka
31. okt 2021

@luciachh to je z beby, neboj 🙂 beba obsahuje vela zeleza

petamich
31. okt 2021

mozno sa zide 🙂 a zelena je od zeleza ako sa pise vyssie

luciachh
autor
31. okt 2021

@petamich dakujem.. Je skor taka zelenohorcicova ako ta stredna zelena😅 tmava nie...

petamich
31. okt 2021

@luciachh 😂 v pohode, ja mam teraz tolko fotiek hovienka v mobile, ze chapem - nas maly taku mal, ked strajkoval na prse a pil kratko a castejsie alebo som mu musela dat druhe prso - hovori sa tomu predne a zadne mlieko, to zadne obsahuje viac tuku, stolica je z neho zlta a ma take hrudky biele ale ked pije viac toho predneho mal ju skor do zelena, to byvalo preto, ze pil to menej tukove, je to v poriadku nemusis sa bat 🙃

luciachh
autor
31. okt 2021

@petamich a stavalo sa ti ze pocas toho ako si kojila si pocula ako to babatku beha po crievkach? Podla zvuku by som to prirovnala k travrniu. Ako ked sa najem a potom pocujem ako mi travi... To je ok? Chlap ma strasi ze mu skvrka a je hladny, keby bol tak papa viac a nezaspi nie?

majlo1234
31. okt 2021

Ano, travi mu, alebo sa chysta kakat. Ak by bol hladny, plakal by. Nenechaj sa vystresovat 🙂

petamich
31. okt 2021

@luciachh jasneeee 🙂 nas ma 3.5 mesiaca a stale je to pocut ako mu to tam ide a ked bol mensi takmer po kazdom kojeni aj kakal, sme sa smiali, ze si prave urobil miesto - urcite nie je hladny, teraz sa mu este vyvija traviaci trakt a preto obcas aj brusko moze boliet, ked sa napapa viacej ale urcite urcite na 1000% nie je hladny, to rozoznas ver mi, nas sa budil s placom "daj prso ale hned" 😂😂 moj muz, ked mi do toho kecal, tak som sa len zasmiala, ze ked bude on nabuduce kojit, spravi si to po svojom