Zelená stolica u 12 dňového bábätka
Ahojte baby, asi potrebujem len ukludnit.
Maly ma 12 dni, kojim, als raz za den mu dam aj UM, konkretne Bebu, nakolko mam naozaj krvave bradavky a potrebujem si oddychnut, plus mam pocit ze odo mna malo taha.
Je zelena stolica ktora ma rovnaku konzistenciu ako zlta v poriadku? Pachne rovnako, mozno troliliinka intenzívnejšie.
Ma ju poslednych 24 hodin.
Nemam pocit ze by bol hladny, neplace, spinka, cika...
@luciachh 😂 v pohode, ja mam teraz tolko fotiek hovienka v mobile, ze chapem - nas maly taku mal, ked strajkoval na prse a pil kratko a castejsie alebo som mu musela dat druhe prso - hovori sa tomu predne a zadne mlieko, to zadne obsahuje viac tuku, stolica je z neho zlta a ma take hrudky biele ale ked pije viac toho predneho mal ju skor do zelena, to byvalo preto, ze pil to menej tukove, je to v poriadku nemusis sa bat 🙃
@petamich a stavalo sa ti ze pocas toho ako si kojila si pocula ako to babatku beha po crievkach? Podla zvuku by som to prirovnala k travrniu. Ako ked sa najem a potom pocujem ako mi travi... To je ok? Chlap ma strasi ze mu skvrka a je hladny, keby bol tak papa viac a nezaspi nie?
Ano, travi mu, alebo sa chysta kakat. Ak by bol hladny, plakal by. Nenechaj sa vystresovat 🙂
@luciachh jasneeee 🙂 nas ma 3.5 mesiaca a stale je to pocut ako mu to tam ide a ked bol mensi takmer po kazdom kojeni aj kakal, sme sa smiali, ze si prave urobil miesto - urcite nie je hladny, teraz sa mu este vyvija traviaci trakt a preto obcas aj brusko moze boliet, ked sa napapa viacej ale urcite urcite na 1000% nie je hladny, to rozoznas ver mi, nas sa budil s placom "daj prso ale hned" 😂😂 moj muz, ked mi do toho kecal, tak som sa len zasmiala, ze ked bude on nabuduce kojit, spravi si to po svojom

@luciachh to je z beby, neboj 🙂 beba obsahuje vela zeleza