Zelená stolica u 3-mesačného bábätka
Ahojte moje 3 mesacne babo 3 dni kaka takto zeleno pije umelé mlieko ale z toho mala vzdy zlte teraz ju uz vsrbia dasna cize uz idu zubky a 3 dni som skusala dávat papat od hippu baban jablko keksy moze kakat zelene z toho jedla ci zubky? Mne sa zda ze je to z toho ze jej skúsim uz davat tie flasky pije aj cajik nieje takato stolica nebezpecna?

Ach boze, trojmesacnemu dietatu nemas davat NIČ z toho, co mu davas!
Zelena stolica s tym nema nic, farba je nepodstatna, ale ty si, prosim ta, nieco o vyzive deti precitaj.
Pekne zaťažuješ 3 mesačný organizmus. Fuuuu , resp. črievka
Ty si sa zbláznila alebo si tu robíš prdel?? Také malé babo ma pit ken mlueki, maximálne feniklivy čaj v malom množstve- kludne aj od hypo. Ale prikrmy? Ti ti pivedala matka ci svokra taje skvosty, ci nejaká zaseknuta stata doktorka!? Ved nám v 3 mesiacoch dávali "štavicku z jabĺčka a pomaranca" - koli vitamínom 🤯
Mne dokonca v Rakusku pediater kázal dat prikrm - plne kojenemu synovi, mal 3 mesiace a 4 dni, no debil!
Ale mam zdravy rozum, ktorý používam a doktor nedoktor, taku kravinu neurobím.
Ked tak kaka odkedy si jej dala hipp banan jablko keks, tak asi to ma suvis s tym. Ale ked ma tri mesiace, preco dostava takuto stravu? To nie je vhodny prvy prikrm ovocie a rovno s lepkom...
@mareen1 ale ja sa nepyytam na vas nazor ci je spravne co davam svojmu dietatu to je moja vec nechajte si nazor pre seba moja otazka znela ci je zelena stolica v poriadku alebo nie ?
Pekne zaťažuješ 3 mesačný organizmus. Fuuuu , resp. črievka
@klejkaez v nasej rodine vsetkym detom davaju od 3 mesiacov papat obcas tie vyzivy alebo mrkvicku a vsetko bolo ok ale to je kazdeho vec podla mna kto co davaju ako od kedy svojmu dietatu
Ty si sa zbláznila alebo si tu robíš prdel?? Také malé babo ma pit ken mlueki, maximálne feniklivy čaj v malom množstve- kludne aj od hypo. Ale prikrmy? Ti ti pivedala matka ci svokra taje skvosty, ci nejaká zaseknuta stata doktorka!? Ved nám v 3 mesiacoch dávali "štavicku z jabĺčka a pomaranca" - koli vitamínom 🤯
Mne dokonca v Rakusku pediater kázal dat prikrm - plne kojenemu synovi, mal 3 mesiace a 4 dni, no debil!
Ale mam zdravy rozum, ktorý používam a doktor nedoktor, taku kravinu neurobím.
@svetlonos podla mna to kravina nieje ale tak kazdy mame iny nazor
Stačí použiť Google zelená stolica je bežná, ale tým, že 3 mesačné dieťa, ktoré nemá vyvinuté zazivanie krmiš hovadinami, nie len mliečnou stravou. Tak potom to usúdiť nevieme. Spýtaj sa pediatricky a povedz jej, čo je vo veci
Nekojenemu bábätku prikrmy až od ukončeneho štvrteho mesiaca
Nedávas Nutrilon,? Z toho býva zelená stolica
To je fakt, nie nazor. Opytaj sa rozumných lekarov.
Nekojenemu bábätku prikrmy až od ukončeneho štvrteho mesiaca
@lesiiaoldi nedavam kazdy den len som skúsila dat mrkvicku a vyzivu raz za den asi 2/3male lyzicky ale nie kazdy den raz do tyzdna
Z toho býva zelená stolica

Ked tak kaka odkedy si jej dala hipp banan jablko keks, tak asi to ma suvis s tym. Ale ked ma tri mesiace, preco dostava takuto stravu? To nie je vhodny prvy prikrm ovocie a rovno s lepkom...