icon

Zelená stolica u bábätka

matteo25122024
25. mar 2025

Dobrý deň som mamina 3 mesačného chlapčeka je na suchom mliečka a začala som dávať príkrmi do teraz mal vždy pravidelnú a zltozelenu stolicu už dva dni kaká iba dva krát za deň a dnes mal zelenú stolicu nikdy sa nám to nestalo je pokojný bruško ho neboli papať papa…..môže to byt spôsobené aj tým že nám ide zúbok? A treba navštíviť lekára? Za každú odpoved ďakujem ☺️

sisa_s
25. mar 2025

Prikrmy 3mesacnemu?? To ti schvalil pediater?

matteo25122024
autor
25. mar 2025

Od 3 mesiaca už áno stále mu dávam aj mliecko len sem tam výživu od troch mesiacov aj to nie celú….myslite že je to spôsobené tým? Mám to vynechať úplne?

sisa_s
25. mar 2025

@matteo25122024 aku vyzivu? Zistila si si nieco o zavadzani prikrmov? 3m babatko ma byt len na materskom/umelom mlieku, zelena stolica pri UM je normalna

angeli121212
25. mar 2025

@matteo25122024 v prvom rade si poriadne naštuduj ako sa príkrmy zavádzajú a čím sa začína a až následne mu ich dávaj a ďalšia vec veď ešte aj na tých výživách píšu od koľkých mesiacov sú vhodné a tri mesiace tam určite nie sú... Tak malé bábätko má byť ešte minimálne mesiac len na mlieku

jaskolka
25. mar 2025

@matteo25122024 prikrmy u trojmesačného sa ešte nedávajú. To je hlavná vec.
Inak zelená stolica ak je dieťa na UM ,je normálna,je to kvôli obsahu železa. Ale tie prikrmy ešte nedávaj,je to skoro, tráviaci systém u bábätka ešte je nevyvinuty.
A potom sa začína jednou zložkou zeleniny, trebárs mrkva, tekvica alebo zemiak.nie detskou výživou hneď(myslím tú ovocnú)

nin12345
25. mar 2025

@matteo25122024 a pediater z akeho dovodu kazal dat prikrmy takto skoro? Dieta nepriberalo alebo kde bol problem? My sme zacinali v 5tom mesiaci a uz aj to sa mnohym zda priskoro ale mam velke dieta a nestacilo mu uz len mlieko a pediater mi to schvalil ze kludne od piateho uz mozme pomalicky zacat ale od tretieho to sa mi zda neskutocne a este aj vyzivy - co je prosim ta vyziva? To ma byt cisto zeleninka uvarena alebo pripravena na pare, jeden druh a pomalicky po par lyzickach